Algebehandling af Fliser

Tilbud på Algebehandling af Fliser

Hos Dansk Fliserens ApS er vi eksperter i rens og imprægnering af fliser. Med en algebehandling sikrer du at dine fliser bliver klar til forårs og sommermånederne, og med en imprægnering er de beskyttet mod fornyet algevækst langt ud i fremtiden.

Den yderligere beskyttelse som imprægneringen giver, har også afgørende betydning for levetiden af dine fliser. Der kan altså være penge at spare, i forhold til at skulle skifte belægningen før tid. Bestiller du samtidig en garantiaftale hos os sikrer du op til 15 års garanti på dine fliser. Det indebærer et årligt garantieftersyn hvor vi efterbehandler dine fliser.

Vi ser ofte terrasser som bliver meget glatte ved stor algevækst. Det kan være farligt, og er endnu en grund til at man så vidt muligt bør forsøge at holde algevækst nede.

Er du klar til at bestille en gratis prøverens? Kontakt os i dag på tlf 50 51 51 57 eller udfyld bookingformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi laver også algebehandling af tag og meget andet, læs mere her.

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!