Algebehandling af Træterrasse

Algebehandling af træterrasse

Der kan være stor fordel i at behandle din træterrasse

Dansk Fliserens ApS tilbyder rens og algebehandling/desinficering af din terrasse. Med en effektiv algebehandling vil din terrasse fremstå flot umiddelbart efter behandlingen, og med en efterfølgende imprægnering kan du sikre det flotte resultat langt ud i fremtiden.

Fordele ved rensning af træterrasse

Først og fremmest vil en algebehandling betyde, at du får en pænere terrasse at se på. Derudover har det også betydning for levetiden af din terrasse. Sørger man for at beskytte og vedligeholde sin terrasse løbende, vil den være mindre modtagelig for alger, og din terrasse vil holde længere. Der kan altså være penge at spare, i forhold til at skulle udskifte terrassen før tid.

Algebehandling af Træterrasse
IMG_1279 (2)
Dansk Fliserens bil
0C8EB3A439AA4A489F6B8B25F3BD3152@sct-15-20-156-4-msonline-outlook-294fd.templateTenant

Private Label Produkter

Til afrensning af træterrasser benytter vi udelukkende private label produkter. Det er produkter som er testet igennem 15 år, og af absolut højeste kvalitet. Det betyder at vi altid kan stå 100% inde for kvaliteten af vores behandlinger.

 

Landsdækkende service

Dansk Fliserens ApS tilbyder landsdækkende service. Det vil sige, at vi kører til alle dele af Danmark uden kørselstillæg. Uanset hvor i landet du bor, vil vi rigtig gerne algebehandle hos dig. I nogle tilfælde kan vi ganske gratis og uforpligtende komme forbi til en snak om algebehandling og en gratis prøverens. Det foregår ved at vi renser et mindre areal, så du selv kan se effekten af vores behandlinger.

Danmarks bedste Anmeldelser

Vi leverer landets bedste service, og det afspejler sig i en lang række positive anmeldelser på både Trust Pilot og Facebook. Det har givet en Trustscore på 9.5 ud af 10, og en Facebook Score på 4.9 ud af 5. Det er højere end nogen af vores konkurrenter, og noget vi er meget stolte af. Vi går nemlig op i at levere den bedste service, hver gang. Derfor vil du altid opleve søde, smilende og høflige medarbejdere, når vi kommer ud til jer.

Skal du have renset facade eller tag samtidig?

Trænger taget eller fliserne også til en algebehandling? Bestiller du flere behandlinger samtidig har vi mulighed for at give mængderabat. Der kan altså være god mening i at få foretaget flere behandlinger samtidig. Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 50 51 51 57 eller via kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil udforpligtende tilbud
    Ved tilmelding gives der samtykke til at vi må kontakte dig