Algefjerner

Algefjerner

Hos Dansk Fliserens ApS bruger vi algefjerner i en lang række af vores behandlinger. Det sikrer den mest effektive behandling af alger uanset om der er tale om tag, facade eller fliser. De produkter vi bruger er private label, og testet gennem 15 år. Det betyder at vi kan stå 100% inde for effektiviteten.

Mange forsøger selv at fjerne alger med mekanisk behandling. Det er dog vigtigt man ved man laver, da fliserne kan tage stor skade af forkert behandling. Forsøger man sig med en højtryksrenser, vil det skabe en rug overflade på belægningen, hvor fugt kan samle sig. Vores professionelle udstyr er både skånsomt og effektivt, og sikrer at fliserne står flot langt ud i fremtiden.

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud, eller har du yderligere spørgsmål? Kontakt os på tlf. 50 51 51 57, eller via bookingformularen her på siden og vi vender hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!