Algerens

Algerens

Dansk Fliserens ApS tilbyder algerens af både fliser, tag og facade. Er din terrasse ramt af alger? Med en rens og efterfølgende imprægnering kan du slippe af algerne, og blive klar til sommermånederne. Imprægneringen sikrer samtidig mod fornyet algevækst.

Der er stor forskel på kvaliteten af algerens. Nogle produkters virkning er begrænset og andre kan gøre direkte skade. Hos Dansk Flisernes anvender vi kun renseprodukter af højeste kvalitet. Produkterne er private label og testet gennem mange år, hvilket betyder at vi kan garantere et tilfredsstillende resultat.

Ønsker man selv at gå i gang med algerens derhjemme, bør man være påpasselig. Særligt kan en almindelig højtryksrenser gøre meget skade. Det kraftige vandtryk beskadiger overfladen på fliserne og skaber god grobund for alger og flisepest. Vores udstyr er af højeste kvalitet, og sikrer en både effektiv og skånsom behandling.

Er du klar til at bestille en uforpligtende prøverens? Kontakt og på tlf 50 51 51 57 eller via bookingformularen

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!