Algerens Fliser

Algerens Fliser

Det er et meget almindeligt problem med alger på fliser. Det våde danske klima skaber optimale betingelser for algevækst, og gør det svært at holde nede. Med algerens kan man komme problemet til livs, og få en terrasse der er klar til sommermånederne.

Før man går i gang selv, er der dog nogle ting man bør være opmærksom på. Der er stor forskel på kvaliteten af de algeprodukter der findes på markedet. Sparer man for meget på prisen, vil man opleve, at det kan have begrænset eller ligefrem skadelig virkning på fliserne. Beslutter man sig alligevel selv for at forsøge bør man ikke bruge en traditionel højtryksrenser, da den beskadiger overfladen på fliserne, og efterlader dem endnu mere modtagelige for alger.

Vores udstyr er af højeste kvalitet og vi benytter de bedste private label renseprodukter. Bestil en gratis prøverens ved at udfylde formularen her på siden, eller ring til os på tlf 50 51 51 57. Vi glæder os til at høre fra dig!

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!