Fliserens Tilbud

Hvem er vi?

Dansk Fliserens ApS er din lokale, men landets nationale fliserenser. Virksomheden blev etableret i 2014 af Nicolai, med udgangspunkt i at der manglede en udbyder på markedet, der kunne tilbyde prisvenlig fliserens med samme høje kvalitet og den bedste service. I dag har vi 8 biler i gang, og har renset mange tusinde kvadratmeter fliser. Selvom der er sket rigtig meget siden vi startede, er udgangspunktet stadig det samme. Vi tilbyder prisvenlig fliserens med høj kvalitet og Danmarks bedste service.

Imprægnering

Vi har stor erfaring fra imprægnering og algebranchen, og har i kraft heraf en unik indsigt. Løbende tester vi forskellige produkter og fremgangsmetoder på vores testområde. Her tester vi holdbarhed i områder der udsat for forskelligt slags vejr og forhold. På den måde sikrer vi os at være opdaterede på de nyeste og bedste produkter og nanoteknologier. Forskellige overflader og forhold kræver forskellige imprægneringer og vedligeholdelsesplaner. Derfor holder vi os ikke til kun et men flere produkter. Fælles er dog, at vi tilbyder 15 års garanti på alle vores løsninger med imprægnering.

fliserens-flise
Før/efter billede Dansk Fliserens
IMG_2802

Fremgangsmetode

Forberedelse: Vi ser gerne at havemøbler, krukker, biler etc.  er fjernet, og sat 10 meter væk fra det område der skal renses, såfremt det er muligt.

Del 1: Rensning samt desinficering af fliser. Vores fliserenser renser fliserne grundigt, og får samtidig renset 80% af ukrudt og mos mellem fliserne væk. Herefter skyller han alt af, og efterlader alt som før. Dog er der kalk i vandet, og en efterfølgende vinduespudsning må påregnes. Som det sidste desinficeres fliserne, og overfladen er nu klar til imprægnering, når arealet er tørt.

Del 2: Imprægnering og kvalitetskontrol. Så snart vejret og logistikken tillader det, kommer vi og imprægnerer, typisk indenfor 1-7 dage.

Del 3: Evt. udfejning af sand. Hvis der er behov for det, kan vi hjælpe med at købe sand, og leverer det i forbindelse med imprægnering.

Vi har Danmarks gladeste kunder

Hos Dansk Fliserens ApS har vi Danmarks gladeste kunder. Det er ikke bare noget vi siger. Vi har også de bedste anmeldelser på Trustpilot indenfor fliserens og algebehandling. Derudover har vi modtaget en lang række udelukkende positive anmeldelser på Facebook og Anmeld Håndværker.

Det er et resultat af mange års hårdt arbejde med fokus på vores kunder og et ønske om at gøre noget ekstraordinært for dem. Fx leverede vi sidste år et juletræ helt gratis til alle vores faste kunder som tak for et godt samarbejde.

Dansk Fliserens ApS leverer den bedste kundeservice, hvilket afspejler sig i en lang række positive anmeldelser.

15 års virkningsgaranti

Vi tilbyder op til 15 års garanti på vores flisebehandlinger ved køb af løbende serviceaftale.