Fliserens Aalborg

Fliserens Aalborg – Få et tilbud

Dansk Fliserens ApS har stor erfaring med rens og imprægnering af fliser i Aalborg. Vi er 100% landsdækkende og kører til Aalborg og omegn uden kørselstillæg. Det vil sige at du kan få en gratis prøverens og et uforpligtende tilbud.

Hos Dansk Fliserens er vi eksperter i rens og imprægnering af fliser. Efter at have renset mere en 65.000 m2 fliser, har vi efterhånden fået opbygget den erfaring fliserens kræver. Derfor er dine fliser også 100% i trygge hænder hos os.

Vi anvender det bedste udstyr på markedet, og vores renseprodukter er Private Label. Fremgangsmåden er testet gennem mange år, så vi kan stå 100% inde for vores behandlinger. Derfor tilbyder vi også op til 15 års garanti på vores behandlinger, ved køb af en årlig serviceaftale.

Er du klar til at bestille en gratis og uforpligtende prøverens? Udfyld formularen her på siden eller kontakt os på tlf. 50 51 51 57. Vi glæder os til at høre fra dig.

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!