Fliserens Aarhus

Fliserens Aarhus

Få et tilbud på fliserens Aarhus her. I Aarhus har vi stor erfaring med rens og imprægnering af fliser. De naturskønne områder omkring byen er med til at skabe gode forhold for algevækst. Heldigvis kan vi hjælpe.

Rens og Imprægnering

Med en rens og imprægnering sikrer du at fliserne står rene og pæne langt ud i fremtiden. Vores professionelle udstyr er både skånsomt og effektivt og sikrer at du slipper af med algerne uden at fliserne tager skade. Derudover bruger vi private label produkter som er testet gennem 15 år. Det er de bedste produkter på markedet og det betyder at vi kan stå 100% inde for kvaliteten.

Mange forsøger sig selv med fliserens, men er man ikke forsigtig kan det have alvorlige konsekvenser. Benytter man en højtryksrenser, vil det beskadige overfladen, og gøre fliserne endnu mere modtagelige for alger. Selvom det umiddelbart kan være effektivt vil man altså i sidste ende få et dårligere resultat.

Den bedste service i Aarhus og omegn

Hos Dansk Fliserens ApS går vi op i hver eneste kunde. Det betyder at du vil opleve den bedte service fra start til slut. Vores høflige og smilende medarbejdere glæder sig til at komme ud til dig. Vores høje kundeservice har ligeledes betydet at vi i dag har en Facebook score på 4,9 ud af 5 og en Trustscore på 9,5 ud af 10, og det er vi meget stolte af.

Gratis prøverens

Vores behandlinger er meget effektive. Derfor oplever vi ind imellem at folk tror vores før/efter billeder er photoshoppede. Vil du gerne se effekten med dine egne øjne før du beslutter dig, har du mulighed for at bestille en gratis prøverens. Vi kommer hjem til dig og foretager en prøverens på et mindre areal. Derudover laver vi en opmåling og giver et uforpligtende tilbud.

Har du nogen spørgsmål eller ønsker du at bestille en gratis prøverens? Så kontakt os på tlf. 50 51 51 57 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Fliserens Aalborg
Tagrens udført af Dansk Fliserens
Prøverens i Aarhus
Før/efter billede Dansk Fliserens

Bestil udforpligtende tilbud
    Ved tilmelding gives der samtykke til at vi må kontakte dig