Professionel fliserenser

Dansk Fliserens er en virksomhed, der siden 2014 har haft til at mål at give den bedste service uden at skulle smide en hel bondegård. Vores spidskompetence er at rense fliser fri fra alger og andet skidt, som ødelægger dem.

I den forbindelse skal der produkter til, og vi har kun aftaler med de bedste og mest miljøvenlige leverandører af blandt andet desinficeringsmidler, algemidler og imprægnering.

Vi udbyder professionel fliserens, facaderens og tagrens til hele landet og er ganske fleksibel, da hovedkontoret ligger tæt på motorvejen. På den måde kan vores seks biler hurtigt komme ud til kunder i hele landet, selv hvis det er til en uforpligtende samtale.

Vi udbyder nemlig også en helt uforpligtende samtale, hvor du slutteligt vil få et uforpligtende tilbud. Når du skal have et uforpligtende tilbud, kræver det naturligvis, at vores professionelle og dygtige medarbejdere kommer hjem til dig for at tilse dine fliser.

Hele tilsynet vil maksimalt tage 25 minutter, og det indebærer en gratis prøverens på et lille område.

Er du klar til at bestille en gratis og uforpligtende prøverens? Udfyld formularen her på siden eller kontakt os på tlf. 50 51 51 57. Vi glæder os til at høre fra dig.
  Professionel fliserenser med gratis prøverens

  Den gratis prøverens er en fordel for dig, for så kan du nemlig se med egne øjne, hvordan en professionel fliserens påvirker din terrasse, indkørsel eller facade. Under prøverensen vil du blive introduceret for de produkter, som vi bruger i vores behandling af fliserne. Ved en fliserens hos os, Dansk Fliserens, følger 15 års garanti på belægningssten.

  Beslutter du dig for at benytte dig af vores ydelser, vil du få et tilbud på den behandling, som dine fliser kræver. Det er naturligvis helt gratis og er ikke en bindende aftale. Det er blot for, at du kan danne dig et indtryk af, hvad det vil komme til at koste. Vi anvender det bedste udstyr på markedet, og vores renseprodukter er Private Label. Fremgangsmåden er testet gennem mange år, så vi kan stå 100% inde for vores behandlinger. Derfor tilbyder vi også op til 15 års garanti på vores behandlinger, ved køb af en årlig serviceaftale.

  Professionel fliserenser maskine til rensning af teraasser og andre belægninger

  Algerne kan være en rigtig stor udfordring at komme til livs, og der kommer vi ind i billedet. Det kan være rigtigt svært at skulle bekæmpe den pest, der har sat sig på dine fliser selv. Med en professionel fliserenser maskine til rensning af terrasser og andre belægninger, vil man hurtigt kunne komme de irriterende og grimme pletter, der bare ikke skal være der, til livs.

  En professionel fliserenser maskine kræver naturligvis også nogle produkter, og vi stræber efter kun at bruge løsninger, der skader miljøet så lidt som overhovedet muligt. I den forbindelse er det vigtigt at nævne, at der bruges et minimum af kemi, da det jo naturligvis belaster miljøet en hel del. Her er det også vigtigt at nævne, at kemien i vores produkter af samme grund heller ikke skader medarbejderne, som brugerne dem i deres arbejde hver dag. Og samtidig skader det heller ikke dig efterfølgende.

  Skal man se det i et andet miljø perspektiv, vil en fliserens samt imprægnering optimere levetiden på dine fliser markant. Det betyder, at du ikke skal ud og investere i nye fliser til din terrasse eller facade inden for de næste mange år. Det sparer på naturens ressourcer, og det er godt for miljøet. 

  Du skal altså se en fliserens som en langtidsinvestering, der gavner både din pengepung og miljøet på lang sigt. Du kan altså være sikker på, at de produkter, som bliver brugt ved behandlingen, er af høj kvalitet og med omtanke for miljøet.

  Fliserens maskine

  Det kan godt være en dyr affære at skulle rense fliser, og i særdeleshed en umulighed ved almindelig håndkraft. Heldigvis findes der dog en masse flise renser maskiner på markedet, som kan gøre arbejdet lidt nemmere. Men skal man virkelig købe en masse maskiner for at kunne rense sine fliser med lang tids mellemrum? Er det virkelig pengene værd at investere i flise renser maskiner bare for at kunne rense sine fliser et par gange?

  Hvis du ikke er interesseret i at købe en masse maskiner, så har vi allerede fliserenser og vi tilbyder fliserens til alle. Benyt dig af vores gode og professionelle behandlinger og service, så er du nemlig ikke tvunget til at investere i en maskine, som du sikkert ikke kommer til at bruge mere end et par gange. Og det bedste af det hele er, at vi gør hele det hårde arbejde for dig. Det kan da næsten ikke blive bedre? 

  Jo, det kan det faktisk godt, fordi vi har yderst konkurrencedygtige og fordelagtige priser på vores fliserens og imprægnering. Prisen for en behandling starter ved 60 kroner per m2, der indebærer en rens af din belægning og imprægnering, som vil beskytte dine fliser mod et nyt algeangreb. Prisen inkluderer naturligvis også kørsel til hele landet, så du kan få en fliserens uanset, hvor du bor. 

  Fliserens-og-imprægnering
  Før/efter billede Dansk Fliserens

  Klar til en gratis og uforpligtende prøverens? Udfyld formularen: Vi glæder os til at høre fra dig.
   Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!