Fliserens i Horsens

Tilbud på fliserens i Horsens

Horsens ligger ikke mange kilometer fra vores primære base i Løsning. Derfor har vi også mange opgaver i Horsens og omegn. Har du brug for fliserens? Hos Dansk Fliserens ApS kan vi hjælpe!

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du sikre dig, at dine fliser fremstår pæne og præsentable mange år ud i fremtiden. Derudover kan du med en løbende garantiordning, sikre op til 15 års garanti på behandlingen. Dette indebærer et årligt garantieftersyn, hvor vi efterbehandler belægningen.

Mange forsøger selv at behandle deres fliser for alger og flisepest. Det kan fx være med en stiv kost eller en højtryksrenser. Ofte kommer algevæksten hurtigt igen, og er man ikke påpasselig kan man komme til at beskadige belægningen, og ende med et værre resultat end udgangspunktet.

Vores fokus er på service, sikkerhed og kvalitet. Derfor kan du også regne med et tilfredsstillende resultat, hver gang! Er du klar til at bestille et uforpligtende tilbud og en gratis prøverens? Kontakt os på tlf 50 51 51 57 eller via bookingformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!