Fliserens København

Fliserens København – Få et tilbud her

Mange private rammes hvert år af alger og flisepest i København og omegn. Det ser ikke kønt ud på fliserne, og det kan være med til at forkorte belægningens levetid. Heldigvis kan Dansk Fliserens ApS hjælpe.

Hos Dansk Fliserens er vi eksperter i algebehandling. Vi har base på Sjælland og har i den forbindelse renset mange fliser i København og omegn. Efter at have renset mere end 65.000 m2 fliser i 2017 har vi opbygget en solid erfaring, så du kan trygt overlade dine fliser til os.

Med en gratis prøverens kan du få mulighed for at se effekten af vores behandlinger, før du beslutter dig. Vi kommer forbi hos dig, laver en opmåling og en prøverens, samt giver et uforpligtende tilbud. Det er naturligvis gratis, og uden kørselstillæg.

Er du klar til at bestille en gratis prøverens, eller har du yderligere spørgsmål? Kontakt os via bookingformularen eller på tlf 50 51 51 57. Vi glæder os til at høre fra dig!

Leder du efter Fliserens København? Få et 100% uforpligtende tilbud her.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!