Fliserens i Kolding

Tilbud på fliserens i Kolding

Fliserens i Kolding kan vi hos Dansk Fliserens tilbyde til fordelagtige priser. Vi har base på Jylland, og har derfor hjulpet mange boligejere i Kolding og omegn med at slippe af med alger, flisepest og mos. Måske kan vi også hjælpe dig?

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering, får du ikke blot flottere fliser. Dine fliser bliver samtidig beskyttet mod fremtidig algevækst. Undersøgelser viser at fliser, at fliser der løbende bliver vedligeholdt holder meget længere. Der kan altså være penge at spare, i forhold til at skulle skifte belægningen før tid.

Hos Dansk Fliserens ApS går vi op i at levere den bedste service. Derfor vil du opleve høflige og smilende medarbejdere, når vi kommer ud til dig. Vores fokus på kundeservice, betyder også at vi har den bedste Trustscore i branchen, hvilket vi er meget stolte af.

Bestil en gratis prøverens, ved at udfylde formularen, eller kontakt os på tlf 50 51 51 57. Vi glæder os til at høre fra dig!

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!