Fliserens i Middelfart

Tilbud på fliserens i Middelfart

Har du brug for fliserens i Middelfart? Det kan vi hjælpe med! Hos Dansk Fliserens er vi eksperter i rens og imprægnering af fliser. Vi har i 2018 alene renset mere en 70.000 m2 fliser for både privat og erhverv. Det har givet os en solid erfaring, som algebehandling kræver. Vores udstyr er det bedste på markedet og vi går generelt op i at levere kvalitet i vores arbejde. Derfor kan du trygt overlade en hver type opgave til os.

Udover kvalitet går vi op i vores kunder. Derfor vil du altid møde smilende og høflige medarbejdere hos Dansk Fliserens ApS. Det kommer også til udtryk i en lang række positive anmeldelser på både Facebook og Trustpilot, og det er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Når du bestiller en fliserens, laver vi først en opmåling og en prøverens, hvorefter du får et uforpligtende tilbud. Er du klar til at bestille? Kontakt os på tlf 50 51 51 57 eller via bookingformularen her på siden.

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!