Fliserens i Næstved

Tilbud på fliserens i Næstved

Mangler du fliserens i Næstved? Dansk Fliserens ApS er eksperter på området, og kan rådgive og hjælpe dig hele vejen. Vi har mange års erfaring branchen, og har efterhånden renset mange tusinde kvadratmeter fliser for kunder rundt omkring i landet. I Næstved har vi mange kunder, og vi glæder os altid til at komme forbi.

Dansk Fliserens ApS dækker hele landet, og alle vores priser er inkl. kørsel. Derfor tillader vi os at kalde os selv landets nationale fliserenser. Men vi er også din lokale fliserenser. Det er vi fordi vi har base forskellige steder i landet, så vi altid er tæt på vores kunder. Derudover har vi altid fokus på at levere den nære og personlige service, som ofte kendetegner lokale virksomheder. På den måde håber vi også vi må være din lokale fliserenser.
  Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.

  Fokus på kvalitet

  Kvalitet i det arbejde vi leverer betyder meget for os. Vi går op i, at kunden får et stærkt resultat, hver gang, og derfor er kvalitet igennem hele processen essentiel. Vores udstyr og renseprodukter er private label og de bedste på markedet. Samtidig er produkterne og fremgangsmetoden testet igennem mange år, og du kan på den måde være sikker på at vores behandlinger er effektive. Derudover har alle vores medarbejdere dybdegående viden om fliserens og algebehandling, hvilket er med til at sikre det bedst mulige resultat. Det er altså gennemgående i alt vores arbejde, at vi har fokus på høj kvalitet, og det har stor betydning for hvorfor så mange kunder vælger os til deres opgaver.


  Ærlighed og gennemsigtighed

  Hos Dansk Fliserens ApS kan du regne med 100% ærlighed og gennemsigtighed. Der er stor forskel på hvilket resultat man kan forvente efter behandlingen, afhængig af hvor medtaget belægningen og hvor meget mos og ukrudt der er mellem fliserne. Vi gør en indsats for at forventningsafstemme med kunden, inden behandlingen, således at alle er glade og tilfredse med resultatet. Nogen virksomheder lover mere end hvad de kan holde, og det kan give nogen uheldige situationer. Lyder det for godt til at være sandt, er det oftest sådan det forholder sig.

  Danmarks bedste anmeldelser

  Vi er stolte af at have Danmarks bedste anmeldelser indenfor fliserens og algebehandling. På Trustpilot har vi en score på 9,5 ud af 10. Derudover har vi en rating på 4,9/5 på Facebook. Det er blandt andet fordi vi har Danmarks bedste kundeservice. Fra start til slut i processen vil du møde glade og høflige medarbejdere, der arbejder hårdt for at skabe den bedste oplevelse for dig som kunde. Alle vores medarbejdere har den nødvendige oplæring og træning, som gør dem i stand til udføre alle opgaver til perfektion. Samtidig er de i stand til at svare på alle de spørgsmål du evt. skulle have. Dansk Fliserens ApS leverer gang på gang resultater, der lever op til vores kunders forventninger. Vi har Danmarks gladeste kunder, og det er vi meget stolte af!

  Miljø

  Mange er bekymrede for de miljømæssige konsekvenser ved algebehandling. Hos Dansk Fliserens ApS arbejder vi dog for at lave løsninger der påvirker miljøet mindst muligt. Først og fremmest opsamler vi spildevandet når det er muligt. Det er ikke altid det kan lade sig gøre, men når det kan, filtrerer og genanvender vi vandet. På den måde begrænser vi også forurening af omkringliggende naturområder og grundvand. Når vi renser og imprægnerer belægninger, forlænger det også flisernes levetid betydeligt. Det betyder en besparelse af resurser, i forhold til en evt. udskiftning før tid. Det samme gælder ved løbende vedligeholdelse af tag. Samtidig bruger vi produkter der er mindst muligt skadelige for lokalmiljøet. Fx bruger vi det anerkendte algemiddel Neutralon, der er effektivt mod alger og 100% biologisk nedbrydeligt.

  Kan man rense fliserne selv?

  Der er rigtig mange der ønsker at rense deres fliser selv. Vi vil i den forbindelse blot gøre opmærksom på at det kan have konsekvenser for belægningen. Renser man fliserne med en højtryksrenser, kan man komme til at skabe en rug overflade, der gør at det tager længere tid for belægningen at tørre. Algerne gror bedst i det fugtige miljø, og det giver derfor sig selv, at det skaber gode vilkår for algevækst. Derudover kan det også betyde, at vand har mulighed for at trænge ned i fliserne. Når vintermånederne nærmer sig, og temperaturen bevæger sig under 0 grader, risikerer man frostsprængninger, som i værste fald kan gøre det nødvendigt at udskifte belægningen helt. Det er altså vigtigt at fliserens bliver udført korrekt, og ligeledes at der bliver imprægneret kort tid efter behandlingen, så fliserne er beskyttet fremadrettet. Det kan bedst betale sig at få det gjort ordentligt første gang, og bestiller du fliserens hos os, kan du stole på, at vi ved hvad vi laver.

  Før/efter billede Dansk Fliserens

  Algevækst i Næstved

  Har du overvejet hvorfor så mange boligejere er plaget af alger, mos og flisepest i Næstved? Det er der selvfølgelig mange forklaringer på, men en af dem er det usædvanligt fugtige klima, og det gælder naturligvis i hele landet. Det regner i gennemsnit 179 dage om året i Danmark, og hver gang terrassen er våd, giver det gode mulighed for algerne. Derudover er der også rigtig meget bebyggelse tæt på havet, søer, skove og smukke naturområder hvilket også er afgørende for algevæksten. Heldigvis kan man gøre rigtig meget med algebehandling og imprægnering.

  Vi tilbyder også

  Hos Dansk Fliserens ApS tilbyder vi ikke kun fliserens, men en lang række ydelser indenfor algebehandling. Er dit tag eller facade ramt af alger, lavsvampe, mos og lignende? Der kan være penge at spare ved at få lavet flere behandlinger i samme omgang. Som noget nyt i år er vi også begyndt at tilbyde rens af tagrender. Det kan være en rigtig fornuftig måde at passe på din ejendom. Er du klar til at bestille et uforpligtende tilbud? Vi glæder os til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig, til den helt rigtige pris. Kontakt os via bookingformularen eller på tlf 50 51 51 57 og vi vender tilbage hurtigst muligt.
   Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.

   Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!