Fliserens i Randers

Tilbud på fliserens i Randers

I Randers tilbyder vi rens og imprægnering af fliser med op til 15 års garanti til konkurrencedygtige priser. På den måde kan du beskytte din terrasse mod algevækst mange år ud i fremtiden.

Når du bestiller en fliserens hos os, laver vi først en opmåling og evt. en prøverens hvis du ønsker det. Derefter renser vi og imprægnerer fliserne, hvilket gør fliserne modstandsdygtige overfor algevækst. Derudover tilbyder vi også en garantiordning. På den måde opnår du op til 15 års garanti på behandlingen, betinget af et årligt garantieftersyn, hvor vi efterbehandler fliserne. Det er den bedste måde at sikre sig en skøn og algefri terrasse år efter år.

Hos Dansk Fliserens ApS har vi Danmarks gladeste kunder, fordi vi går op i at levere den bedste service. Vi går op i kvalitet, og derfor kan du som kunde altid være sikker på et tilfredsstillende resultat. Book en gratis prøverens via bookingformularen, eller ring på tlf 50 51 51 57. Vi glæder os til at høre fra dig!

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!