Fliserens i Slagelse

Fliserens Slagelse

Er du ramt af alger og flisepest i Slagelse? Det kan vi heldigvis hjælpe med! Vi dækker hele landet, og kører til Slagelse uden ekstra kørselstillæg.

Med en rens og imprægnering sikrer du at dine fliser holder langt ud i fremtiden. Vores udstyr er af højeste kvalitet, og vores renseprodukter er de bedste på markedet. Derudover har vi opbygget en solid erfaring efter at have renset mere end 65.000 m2 i 2017. Med en serviceaftale kan vi tilbyde op til 15 års garanti på dine fliser. Det indebærer et årligt garantieftersyn, og sikrer at dine fliser fremstår pæne og rene, år efter år.

Dansk Fliserens tilbyder en gratis og uforpligtende prøverens. Vi kommer forbi hos dig, laver en opmåling, udfører rens af et mindre areal og giver et uforpligtende tilbud. Det er selvfølgelig helt gratis og uden kørselstillæg.

Er du klar til at bestille en gratis prøverens? Udfyld formularen, eller ring på tlf 50 51 51 57. Vi glæder os til at høre fra dig.

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!