Fliserens Tilbud

Tilbud på Fliserens

Hos Dansk Fliserens er vi eksperter i fliserens, og vil altid gerne lave et uforpligtende tilbud på rens og imprægnering af dine fliser. Med vores store erfaring og ekspertise er dine fliser i trygge hænder hos os.

Med en gratis prøverens kan du se hvor effektiv vores behandlinger er, før du beslutter dig. Vi kommer forbi hos dig, laver en opmåling, renser et mindre areal og giver et uforpligtende tilbud. Det er ganske uforpligtende, gratis og naturligvis uden kørselstillæg uanset hvor i landet du bor.

Vi har gennem længere tid modtaget en lang række positive anmeldelser på både Trustpilot og Facebook. Det skyldes blandt andet vores fokus på at levere den bedste service til vores kunder, og det er vi meget stolte af. Samtidig er det også din garanti som kunde for et tilfredsstillende resultat.

Er du klar til at bestille et uforpligtende tilbud og en gratis prøverens? Udfyld bookingformularen eller ring på tlf. 50 51 51 57 og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!