Få et
uforpligtende
tilbud!

Ved et uforpligtende tilbud kommer vi forbi hjemme hos dig, når du har tid. Det tager typisk 5-25 min fra start til slut. Vi giver en gratis prøverens på et mindre areal, hvor du kan se med egne øjne, hvad vores behandling kan gøre ved dine fliser eller facade. Imens fortæller vi dig om vores produkt, service og vores unikke 15 års garanti på belægningssten. Herefter måler vi jeres areal op, og giver jer slutteligt et tilbud på en behandling – ganske uforpligtende og gratis.

Udfyld formularen her – så kontakter vi dig!
Vi har blandt andet hjulpet

Du skal vælge Dansk Fliserens ApS, fordi vi er Danmarks billigste seriøse leverandør af fliserens. Vi prismatcher alle seriøse virksomheder med mere end 2 års erfaring. Samtidig kan du, i kraft af vores mange positive anmeldelser og vores store erfaring, være sikker på at kvaliteten er helt i top.

– Nicolai Thomsen, Indehaver

Kunderne er ikke i tvivl!

PROFESSIONELT ARBEJDE

Professionelt arbejde, og vi er meget tilfredse med resultater. Dansk fliserens kan varmt anbefales.

KAN VARMT ANBEFALES

Stor ros til Nicolai og “hans” drenge alle meget serviceminded og venlige. Er super glade for det arbejde de har udført.

LEVER OP TIL REKLAMEN

Lever op til reklamen. Danmarks bedste service og et superflot resultat. Og de overholder aftalerne.

Resultaterne taler for sig selv!

Få renset din
terrasse før
naboen

Vi er én af Danmarks største aktører inden for fliserens og imprægnering. Vi går ikke på kompromis med vores produkter, og derfor får du et flot vedvarende resultat med 15 års garanti.
Hos Dansk Fliserens ApS tilbyder vi rens og imprægnering af fliser. En fliserens kan gøre underværker for din terrasse, indkørsel eller lignende. Udover at du slipper af med alger, mos, flisepest mm. har det også betydning for dine flisers levetid. Fliser som løbende bliver vedligeholdt og beskyttet holder nemlig meget længere, og sammenligner man med udskiftning af en hel belægning, kan der være mange penge at spare.
Udfyld formularen her – så kontakter vi dig!
Ikke overbevist endnu?
  • Prismatch + 200 krVi prismatcher alle selskaber med en alder over 2 år på alle vores ydelser, og giver 200 kr. ekstra i rabat som et tak for tilliden.

  • Vær i god tidFå renset dine terrasse først, før andre, når sæsonen starter – så er du sikret en flot terrasse til sommer!

  • 15 års garantiVi kender vores produkt og vi ved hvad vi kan – derfor får du altid 15 års garanti.

  • Danmarks bedste serviceVi har Danmarks bedste service, hvilket kan ses i vores anmeldelser på TrustPilot og Anmeld Håndværker.

4.7 ud af 5

Baseret på over 1100 anmeldelser

” Det var meget nemt at få en aftale på plads. Jobbet blev udført hurtigt og professionelt – jeg var ikke engang hjemme, da arbejdet blev udført.
Jeg er yderst tilfreds og vender tilbage næste gang mit tag skal renses. ”

– Søren Sloth Althoff Andersen, 8410 Rønde

Vi kører i hele landet!
Dansk Fliserens ApS udmærker sig ved at dække hele landet, uden kørselstillæg. Det vil sige at uanset hvor du bor i landet kan du få renset dine fliser. Det gør ingen forskel om det er Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Næstved, Odense, Glostrup, Køge, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi vil med glæde rense dine fliser.