Hjælp / FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi har efterhånden opbygget en solid erfaring indenfor bekæmpelse af alger. Det er en viden vi gerne vil dele ud af. Her på siden har vi samlet information om en række forskellige emner, som vi håber kan være til gavn for dig. Skulle du have et andet spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os. Så vil vi forsøge at besvare det så godt vi kan!

3yQI7zjRuGokEwACNI5fzTPWB7EU3yxSSbap2xedtxw

Flisepest

Flisepest er et stort problem for mange Danske boligejere. Det er nemt at kende i form af hvidlige pletter på fliser mm. Selvom det er et meget almindeligt problem kan det være meget svært at komme til livs.

Ukrudt Mellem Fliser

Det kan være svært at slippe af med ukrudt mellem fliserne. Derudover er det enormt besværligt at fjerne og mange gange vil man opleve at ukrudtet kommer hurtigt tilbage.

StwQVLhh_TjzHbW0lpNVN98d76Ym-q33NP89FNwneu4
Algebehandling af Træterrasse

Træterrasserens

Træterrasser er særligt modtagelige for alger. Det skyldes at træet suger vand til sig, hvilket skaber optimale forhold for algevækst. Da træterrasser kan blive meget glatte, udgår det også en stor risiko.

Mos Mellem Fliser

Ligesom alger gror mos også mest i fugtige områder. Mos kan vokse hurtigt, og er derfor svært at holde helt nede. Der er dog nogle ting man selv kan gøre.

3yQI7zjRuGokEwACNI5fzTPWB7EU3yxSSbap2xedtxw
IMG_2973

Stenpest

Stenpest ses oftest som hvidlige pletter på fliser og lignende. Almindeligvis bliver det også kaldt flisepest, og er en type svampe som lever sammen med grønalger.

Algefjerner

Algefjerner er et mere almindeligt ord for de produkter vi til dagligt bruger når vi algebehandler terrasser, facader og tag. Her kan du læse mere om de private label produkter vi anvender.

Tagrens udført af Dansk Fliserens
Dansk Fliserens ApS renser fliser på Tirsbæk Gods

Algerens

Med en Algerens går vi ind og fjerner alger, mos, flisepest og lignende fra overflader, både mekanisk og med vores professionelle renseprodukter.

Rust på fliser

Rust på terrassen kommer typisk fra havemøbler, en grill eller lignende. Her kan en rens og imprægnering af belægningen være den bedste løsning.

pexels-photo

Klar til at bestille et uforpligtende tilbud?