Mos mellem fliser

Mos mellem fliser

I Danmark er det for mange et problem med mos og ukrudt mellem fliserne. Det fugtige vejr skaber gode betingelser for mos, og kan være svært at slippe af med. Udover at det kan være uskønt, kan kraftige rødder fra ukrudt være afgørende for at fliserne vil ligge skævt med tiden. Derudover har det afgørende betydning for belægningens levetid. Udover løbende at fjerne ukrudt kan en professionel fliserens også være en løsning.

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering slipper man af med ukrudt og mos. Imprægnering har en beskyttende virkning der sikrer at dine fliser holder længere. Udover at begrænse fornyet algevækst, beskytter den ligeledes mod mos og ukrudt. Det er altså den sikre løsning på at få dine fliser klar til sommermånederne.

Med en gratis prøverens kan du se effekten af vores behandinger, og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf 50 51 51 57 eller via formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!