Få 30%
i rabat
på fliserens
Book tid nu

Udfyld formularen her – så kontakter vi dig!  Vi har blandt andet hjulpet

  Du skal vælge Dansk Fliserens ApS, fordi vi er Danmarks billigste seriøse leverandør af fliserens. Vi prismatcher alle seriøse virksomheder med mere end 2 års erfaring. Samtidig kan du, i kraft af vores mange positive anmeldelser og vores store erfaring, være sikker på at kvaliteten er helt i top.

  – Nicolai Thomsen, Direktør

  Kunderne er ikke i tvivl!

  PROFESSIONELT ARBEJDE

  Professionelt arbejde, og vi er meget tilfredse med resultater. Dansk fliserens kan varmt anbefales.

  KAN VARMT ANBEFALES

  Stor ros til Nicolai og “hans” drenge alle meget serviceminded og venlige. Er super glade for det arbejde de har udført.

  LEVER OP TIL REKLAMEN

  Lever op til reklamen. Danmarks bedste service og et superflot resultat. Og de overholder aftalerne.

  Resultaterne taler for sig selv!

  Få renset din
  terrasse før
  naboen

  Vi er én af Danmarks største aktører inden for fliserens og imprægnering. Vi går ikke på kompromis med vores produkter, og derfor får du et flot vedvarende resultat med 15 års garanti.
  Hos Dansk Fliserens ApS tilbyder vi rens og imprægnering af fliser. En fliserens kan gøre underværker for din terrasse, indkørsel eller lignende. Udover at du slipper af med alger, mos, flisepest mm. har det også betydning for dine flisers levetid. Fliser som løbende bliver vedligeholdt og beskyttet holder nemlig meget længere, og sammenligner man med udskiftning af en hel belægning, kan der være mange penge at spare.
  Udfyld formularen her – så kontakter vi dig!   Ikke overbevist endnu?
   • Prismatch + 200 krVi prismatcher alle selskaber med en alder over 2 år på alle vores ydelser, og giver 200 kr. ekstra i rabat som et tak for tilliden.

   • Vær i god tidFå renset dine terrasse først, før andre, når sæsonen starter – så er du sikret en flot terrasse til sommer!

   • 15 års garantiVi kender vores produkt og vi ved hvad vi kan – derfor får du altid 15 års garanti.

   • Danmarks bedste serviceVi har Danmarks bedste service, hvilket kan ses i vores anmeldelser på TrustPilot og Anmeld Håndværker.

   4.7 ud af 5

   Baseret på over 1100 anmeldelser

   ” Det var meget nemt at få en aftale på plads. Jobbet blev udført hurtigt og professionelt – jeg var ikke engang hjemme, da arbejdet blev udført.
   Jeg er yderst tilfreds og vender tilbage næste gang mit tag skal renses. ”

   – Søren Sloth Althoff Andersen, 8410 Rønde

   Vi kører i hele landet!
   Dansk Fliserens ApS udmærker sig ved at dække hele landet, uden kørselstillæg. Det vil sige at uanset hvor du bor i landet kan du få renset dine fliser. Det gør ingen forskel om det er Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Næstved, Odense, Glostrup, Køge, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi vil med glæde rense dine fliser.