Lidt om vores priser og prismatch

Her på siden kan du finde information og priser på de forskellige ydelser, vi udbyder. Hos os er det altid gratis at få et uforpligtende tilbud. Minimumspris for rens og imprægnering er 3000 kr. Alle vores priser er inkl. Moms og kørsel i hele landet.

Vi prismatcher alle selskaber med en alder over 2 år på alle vores ydelser, og giver 200 kr. ekstra i rabat som et tak for tilliden.

0C8EB3A439AA4A489F6B8B25F3BD3152@sct-15-20-156-4-msonline-outlook-294fd.templateTenant

Fliserens med imprægnering og 15 års garanti

Dansk Fliserens ApS renser fliser på Tirsbæk Gods

Med en fliserens og imprægnering bliver fliserne fri for alger, snavs og flisepest, og kommer til at fremstå som nye. Den efterfølgende imprægnering sikrer, at fliserne er bedst muligt beskyttet langt ud i fremtiden og giver mulighed for op til 15 års garanti. Prisen afhænger af en række faktorer som forhold, antal kvadratmeter og belægningens medtagenhed.

Pris fra 60,- pr. m2

Facaderens med imprægnering og 15 års garanti

13715970_1808897086012382_509057443960607306_n

Der kan være mange fordele ved en facaderens med imprægnering. Først og fremmest fjerner den alger, skidt og mos fra facaden, så den fremstår flot og præsentabel. Derudover kan det øge isoleringsværdien. Imprægneringen beskytter samtidig også mod fremtidig algevækst, og med en løbende serviceaftale sikrer du et positivt helhedsindtryk af din bygning fremover.

Pris fra 60,- pr. m2

Tagrens med imprægnering og 15 års garanti

Du skal vælge at få dit tag renset og imprægneret, hvis det er slemt angrebet af alger, pest, skidt og mos, og hvis du gerne vil have et resultat med det samme. Med et altid flot og rent tag vedligeholder du det bedst muligt. Derudover minimerer behandlingen også risiko for frostspringninger og øger husets isoleringsværdi. Man kan kun rense og imprægnere tegl og betontage.

Pris fra 80,- pr. m2

Garantiordning Fliserens

Fliser behandlet med algefjerner

Med en løbende garantiordning sikrer du, at dine fliser altid er flotte og præsentable. Vi garanterer, at der ikke opstår fornyet algevækst og flisepest under garantiperioden. Hvert forår sprøjter vi fliserne med vores vedligeholdsmiddel, så de er pæne og rene til de mange udetimer. Ydermere hæmmer vores årlige behandling også begroninger mellem fliserne. Vi tilbyder også løbende serviceaftaler til vores andre ydelser.

Pris fra 1000,-

Algebehandling

Tagrens udført af Dansk Fliserens

En algebehandling er den mest prisvenlige løsning, vi tilbyder. Ofte kan et effektivt resultat opnås mod alger, mos og skidt, og vi vil derfor meget gerne se billeder eller selv inspicere opgaven, inden vi giver et uforpligtende tilbud. I nogen tilfælde kan det være nødvendigt at behandle arealet op til en 3-4 gange for at få det ønskede resultat. Kontakt os og vi vil hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.

Pris fra 1000,-