Ukrudt mellem fliser

Ukrudt mellem fliser

Mange boligejere i Danmark oplever store problemer med ukrudt mellem fliser. Det kan være uskønt at se på, men det kan også have afgørende betydning for levetiden af dine fliser. Faktisk anslår man at fliser der løbende bliver holdt fri for ukrudt i gennemsnit holder 10 år længere. Der er altså rigtig god grund til løbende at vedligeholde terrassen.

Det kan ofte være nødvendigt at fjerne ukrudt manuelt, men typisk vil man opleve at det kommer tilbage relativt hurtigt. Med en fliserens og efterfølgende imprægnering vil fliserne være bedre beskyttet mod ukrudt i fremtiden, og man vil samtidig slippe af med algevækst.

Bestiller du en gratis prøverens kommer vi uforpligtende forbi, foretager en prøverens af et mindre areal og giver et uforpligtende tilbud. Det giver dig mulighed for at se effekten af vores behandlinger med dine egne øjne. Kontakt os på tlf 50 51 51 57 eller via bookingformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!