PROFESSIONEL ALGEBEHANDLING

Professionel rådgivning og algebehandling

Danmarks gladeste kunder

15 års garanti & gratis prøverens!

Vi er eksperter i Algebehandling

Dansk Fliserens ApS tilbyder algebehandling af dine fliser, tag eller facade.

Alger er et stor problem for mange danskere. Det fugtige klima skaber gunstige forhold for algerne, og de kan derfor være svære at slippe af med.

Selv hvis man forsøger at fjerne algerne manuelt, vil man typisk opleve at de hurtigt er tilbage igen. En algebehandling kan være løsningen.

Få et 100% uforpligtende tilbud!  Ved tilmelding gives der samtykke til at vi må kontakte dig

  Vi er eksperter i Algebehandling

  Dansk Fliserens ApS tilbyder algebehandling af dine fliser, tag eller facade. Alger er et stor problem for mange danskere. Det fugtige klima skaber gunstige forhold for algerne, og de kan derfor være svære at slippe af med.

  Selv hvis man forsøger at fjerne algerne manuelt, vil man typisk opleve at de hurtigt er tilbage igen.

  En algebehandling kan være løsningen.

  Tag algevæksten i opløbet

  Generelt kan man sige om algevækst, at der kan være rigtig god mening i at tage problemerne i opløbet. Det kan være fint at forsøge sig selv, men ofte vil man opleve at virkningen vil være begrænset.

  Derudover bør man være særligt opmærksom på ikke at benytte en almindelig højtryksrenser. Det kraftige tryk beskadiger overfladen på de fleste belægninger. Det vil skabe god grobund for alger, og i sidste ende vil man stå med et dårligere resultat.

  Algebehandling giver økonomisk gevinst

  Udover at alger kan være uskønne at se på, kan der også være en økonomisk gevinst ved en algebehandling. Fliser, facader og tage der bliver holdt fri for alger, holder længere. Når der ikke er alger, lav og mos er chancen for frostsprængninger minimal. I vintermånederne, når frosten kommer udvider rødderne sig fra alger, pesten og mósset sig, og kan dermed slå revner i belægningen. Der er altså rigtig god mening med, at være på forkant med algebehandlingen.

  Altid gode behandlinger og priser

  Hos Dansk Fliserens ApS tilbyder vi også tagrens til konkurrencedygtige priser. Det er en af de behandlinger vi kan udføre året rundt, så længe der ikke er frost.

  Faktisk kan der være udmærket mening i at få en tagrens i efterårsmånederne. Det skyldes at vind og vejr er med til at fjerne døde alger og mos fra taget. Derfor vil man heller ikke kunne se den fulde effekt af behandlingen, før 1-3 måneder efter behandlingen er udført.

  Algebehandling af Træterrasse
  Tagrens udført af Dansk Fliserens
  Dansk Fliserens bil
  Dansk Fliserens_drone_001_miniature

  Hvorfor skal du vælge Dansk Fliserens ApS?

  Der er mange grund til at vælge os til din næste algebehandling. Vi går rigtig langt for vores kunder, og det afspejler sig i alle vores opgaver. Det har ligeledes resulteret i en lang række udelukkende positive anmeldelser på Trust Pilot og Facebook. Faktisk stræber vi altid efter at levere den bedste kundeservice, og har også den højeste trustscore i branchen. Det er vi meget stolte af! Vi tilbyder også fliserens og tagrens.

  Vores fokus på god kundeservice betyder også, at du vil opleve høflige og smilende medarbejdere, når vi kommer ud til dig!

  Algebehandling af Træterrasse

  Vi har en solid erfaring med Algebehandling

  Derudover har vi gennem en årrække opbygget en solid erfaring. Vores fremgangsmåde er gennemtestet, og vores udstyr er af højeste kvalitet. Det er med til at sikre, at du som kunde får et 100% tilfredsstillende resultat.

  Dansk Fliserens ApS er et 100% landsdækkende firma. Vi har base i Jylland og på Sjælland, og kan derfor tilbyde landsdækkende service, uden kørselstillæg. I de fleste tilfælde vil vi også kunne komme forbi til et uforpligtende tilbud eller en gratis prøverens inden du beslutter dig.

  Tagrens udført af Dansk Fliserens

  Uforpligtende tilbud til Algebehandling!

  Klar til at bestille et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen eller kontakt os på tlf 50 51 51 57 og vi vender tilbage!   Ved tilmelding gives der samtykke til at vi må kontakte dig