Facaderens

Rensning af Facade

En facaderensning af din bygnings facade kan gøre en stor forskel. Det første indtryk dine gæster eller potentielle kunder ser, er nemlig enormt vigtigt for din forretning. Når det udadtil ser vedligeholdt og pænt ud, så er helhedsbilledet af din forretning eller dit hjem også mere positivt. Alger og mos gør det svært for facaden at tørre. Når vi når vinterhalvåret, og der derfor kommer frost, så udvider de fugtige rødder sig, og laver små revner i belægningen. Ved en facaderens får du altså ikke blot en flot facade der fremstår som ny. Du forlænger også facadens levetid. Derfor kan der i mange tilfælde, være økonomisk fordel i at vedligeholde sin facade. Facaden kommer stort set til at se ud som ny, når den har fået den optimale facaderensning.

Nicolai Thomsen -Indehaver

Personlig Rådgivning

Når det kommer til facaderens, er der flere muligheder, og det kan være svært at finde rundt i. Ingen opgave er ens, og vi tilpasser altid vores løsninger. Derfor vil du også få tilknyttet en salgskonsulent som hjælper med råd og vejledning, samt sikrer at du får den bedste service hele vejen igennem forløbet.

Facaderens med algebehandling eller imprægnering?

Vi tilbyder rens af facader med imprægnering og med algebehandling. Der er forskel på de to måder at behandle på, både i forhold til pris og effekt. Vi vil altid gøre vores bedste for at finde den bedste løsning for dig. Derfor anbefaler, vi at du ringer, og får en snak omkring de forskellige muligheder.

Vi har meget stor tiltro til vores behandlinger. Derfor giver vi også virkningsgaranti. Hvis der opstår fornyet algevækst indenfor 1 måned, efter at behandlingen er foretaget, kvitterer vi med en ekstra gratis behandling. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Rens af facade med algebehandling er den billigste løsning. Her overfladebehandler vi facaden med algerens. Fordelen ved denne form for behandling er, at vind og vejr med tiden vil hjælpe med at fjerne alger, mos og skidt fra facaden. Dermed vil din facade komme til at fremstå som flot og præsentabel.

Det tager dog tid, før det endelige resultat vil komme til syne. Alt afhængigt af hvor medtaget facaden er, og hvor hårdt ramt den er af alger, vil du kunne se den fulde effekt af behandlingen indenfor 3-12 måneder.

Serviceabonnement

Der er stor forskel på behandling af facader. Derfor kan det være den bedste løsning med en serviceaftale hvor vi løbende sørger for et flot og vedvarende resultat. Vi gør altid vores arbejde fuldt ud for at sikre det bedste resultat, men nogen medtagne facader har alligevel behov for flere behandlinger for at få det ønskede resultat. Vi laver derfor en skarp vedligeholdelsesplan, der garanterer at jeres facade står pæn og præsentabel til en fornuftig pris. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man får sin facade algebehandlet hvert andet år afhængig af algevæksten.

Dansk Fliserens ApS – Eksperter i algebehandling

Hos Dansk Fliserens ApS går vi rigtig langt for vores kunder. Vi stræber altid efter at adskille os fra konkurrenterne ved at levere den bedste service. Derfor kan du altid forvente glade, smilende og høflige medarbejdere, når vi kommer ud til dig.

Ud over et højt serviceniveau, har vi også fokus på kvalitet. Det er gennemgående lige fra udstyr til udførelse af opgaven. Vi bruger det bedste udstyr på markedet, der udover at være enormt effektivt, også er skånsomt over for din facade. Bliver det ikke gjort korrekt, kan det nemlig have alvorlige og ødelæggende medfølger.

Vores produkter er private label, og testet igennem 15 år. Det betyder, at vi kender produkterne rigtig godt og kan stå inde for virkningen samt holdbarheden. Samtidig undgår man med Private Label produkter, at der går en masse penge til fordyrende mellemled og markedsføring. Det er ganske enkelt den bedste løsning til prisen.

Fordele ved facaderens og imprægnering

Imprægneringen har flere virkninger. Efter rensningen er porerne åbne i belægningen på facaden, og er derfor ekstra modtagelig for alger og snavs. Med vores imprægnering er det muligt at give facaden en forsegling. Det gør facaden vandafvisende, og dermed modstandsdygtig overfor snavs, algepest, alger. Udover at beskytte facaden for Danmarks til tider utilregnelige vejr, så genopfrisker den også belægningens oprindelig farve.

  • Overfladen bliver vandafvisende så smuds, alger og skidt har sværere ved at sætte sig fast på overfladen
  • Bedre isoleringsværdi. Når en facade er imprægneret, tørrer den også hurtigere. En tør mur isolerer bedre end en våd. Derfor har behandlingen også en isolationsværdi.
  • Fuld effekt med det samme. Ved denne behandling skal man ikke “vente” på, at vind og vejr gør arbejdet.
  • Du skal vælge denne behandling, hvis din facade skal fremstå som ny, og fordi at den er lettere at vedligeholde, når overfladen er imprægneret.

Vi udfører facaderens i hele landet!

Dansk Fliserens ApS kører i hele landet, så om det er i Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Aalborg, Skagen, Randers, Viborg, Herning, Holstebro, Århus, Skanderborg, Ebeltoft, Ry, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding, Esbjerg, Aabenraa, Middelfart, Odense, Næstved, Roskilde, Holbæk, Greve, Hillerød, Helsinge, Gentofte, Søborg, Dragør, Kastrup, Glostrup eller i Køge, kan vi hjælpe. Udover at være landsdækkende, har vi næsten altid, meget korte ventetider, så du slipper for at vente længe på facaderens uanset hvor i landet du bor.

Priser på facaderens

Hvad angår pris, er der forskel på algebehandlingen og imprægneringen. Mens algebehandling er billigere end imprægnering, opnår man med imprægneringen et resultat umidelbart efter behandlingen, som samtidig holder langt ud i fremtiden. Prisen afhænger af andet end blot antal kvadratmeter, men i udgangspunktet er priserne:

  • Facaderens med algebehandling fra: 5-15 kr. pr. m2 ex. moms.
  • Facaderens med imprægnering fra: 50-70 kr. pr. m2 ex. moms.

Husk at du altid kan få et uforpligtende tilbud på rens af din facade! Det kan være rigtig svært at finde rundt i de forskellige muligheder. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os, og får en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er eksperter på området, og ønsker at du får den bedste og billigste løsning til jeres opgave. Vores troværdighed afspejler sig i en lang række af udelukkende positive anmeldelser fra tidligere kunder.

Dansk Fliserens ApS leverer den bedste kundeservice, hvilket afspejler sig i en lang række positive anmeldelser.

15 års virkningsgaranti

Vi tilbyder op til 15 års garanti på rens af facader ved køb af løbende serviceaftale.

Erhverv

Hos Dansk Fliserens ApS har vi stor erfaring med rens af facader til Erhvervskunder. Vi har ligeledes hjulpet en lang række kvalitetsbevidste virksomheder med at slippe af med alger og mos. En beskidt facade sender et signal og kan være med til at danne et uheldigt førstehåndsindtryk. På den måde kan det altså i høj grad være det hele værd at vedligeholde bygninger og facade. Ved store opgaver er Dansk Fliserens ApS en samarbejdspartner, du kan regne med.

Danmarks gladeste kunder

Hos Dansk Fliserens ApS har vi Danmarks gladeste kunder. Det er ikke bare noget, vi siger. Vi har også Danmarks bedste anmeldelser til at bakke det op. Vores Trustscore er 9,5/10, hvilket er det højeste i branchen. Det er noget der forpligter, og vi arbejder hver dag hårdt for vores kunder. Derfor er vi også stolte af at have Danmarks gladeste kunder. Som kunde vil du opleve positive, høflige og smilende medarbejdere igennem hele processen, og vi håber også du får en god oplevelse. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste!

Økonomisk gevinst

Der kan ligeledes være en økonomisk gevinst ved at vedligeholde sin facade. Passer du på din facade kan det begrænse dyre renoveringer i fremtiden. Du forlænger simpelthen levetiden på facaden ved at holde den fri for alger. Derudover kan der være en økonomisk gevinst når du skal sælge dit hus. Facaden er med til at danne et helhedsindtryk. Derfor kan facaden også være meget afgørende for hvilken pris du kan få for boligen.

Miljørigtig algebehandling

Hos Dansk Fliserens ApS går vi rigtig meget op i miljøet. Det betyder, at vi bruger så lidt kemi som muligt, og kun bruger produkter, der er godkendt af miljøstyrelsen. Samtidig forsøger vi at spare på vandet, når det er muligt. Det gør vi for at begrænse vores effekt på klimaet, men også for at passe bedst muligt på lokalmiljøet. Som kunde behøver du derfor ikke at være bange for, at vores behandlinger forurener omkringliggende søer og natur.

Neutralon

Til vores algebehandlinger bruger vi Neutralon, som er det eneste, danskproducerede algemiddel, der er godkendt af miljøstyrelsen. Derudover har institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet lavet en undersøgelse, der dokumenterer Neutralons effekt og viser, at produktet er i stand til at fjerne algevækst effektivt. Neutralon er biologisk nedbrydeligt, PH-neutralt og indeholder ikke pelargon-syre. Det betyder, at det ikke påvirker grundvandet, og at det ikke skaber misfarvninger på metaloverflader.

Hvorfor skal du vedligeholde din facade?

Der er mange gode grunde til at vedligeholde din facade. I Danmark regner det 179 dage om året. Det skaber perfekte vilkår for algevækst og betyder, at alger, mos og lavsvamp ofte er et problem. Særligt nordvendte facader eller facader i skyggen af træer eller lignende kan blive slemt ramt. Det viser sig ofte som store, sorte pletter og er ikke særlig kønt. Der er altså en æstetisk fordel ved at vedligeholde facaden. Derudover holder en algebehandlet facade også længere. Alger sætter sig på facaden og bevirker, at fugt kan trænge ind i facaden. Det kan særligt give problemer i vintermånederne, hvor der kan dannes frostsprængninger. Frostsprængningerne nedbryder facaden og kan føre til dyre reparationer. Løbende vedligeholdelse af facaden forlænger altså levetiden på facaden. Derudover har det stor betydning, om du får imprægneret facaden. Imprægneringen lægger sig om en hinde ovenpå facaden og beskytter mod algevækst. Efter en mekanisk rens er overfladen særligt modtagelig, og her er det meget vigtigt at imprægnere. På den måde beskytter man bedst facaden mod algevækst og frostsprængninger.

Kom algerne i forkøbet

Når først algerne er begyndt at vækste, kan de allerede have gjort permanent skade på facaden. Derfor kan det også være en rigtig god ide at komme algerne i forkøbet. Ved at behandle forebyggende kan man fange algevæksten i opløbet og sikre, at de ikke når at gøre skade på facaden. Herefter kan det være rigtig fornuftigt med en serviceaftale, hvor vi løbende behandler facaden, fx en gang om året, eller hvert andet år. På den måde holder du algerne væk år efter år og sikrer en altid pæn og præsentabel facade.

Sikkerheden i top

Facaderens kan være farligt, hvis ikke man ved, hvad man laver. Særligt hvis det foregår i højderne, er der en sikkerhedsrisiko forbundet med den slags behandlinger. Vi går op i sikkerheden, tager alle nødvendige forhåndsregler og har alle nødvendige forsikringer. Det er vigtigt for dig som kunde at vælge en virksomhed, der har styr på sikkerheden, da det ellers kan ende med at blive en rigtig ubehagelig oplevelse. Har du set priser på rens af facader, der lyder for gode til at være sandt, kan det være sikkerheden, kvaliteten og produkter, der er sparet på. Vælg et firma med stærke referencer, positive udtalelser og masser af anmeldelser.

Processen

For os er det vigtig at gøre hele processen så nem for dig som muligt som kunde. Derfor gør vi også vores bedste for at gøre det hele så ukompliceret som muligt. Du starter med at bestille et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden. Vi kontakter dig herefter hurtigst muligt for at aftale nærmere. Ved du hvor stor facaden er, er det en stor hjælp. Du kan ligeledes sende billeder af facaden, da det giver os et godt overblik over opgavens omfang. Det er lidt forskelligt hvornår vi kan udføre opgaven. Det afhænger blandt andet af hvilken type opgave der er tale om, og hvor travlt vi har. Det vil vi dog altid informere om. I forbindelse med udførelsen af opgaven gør vi vores bedste for at det er til så lidt gene for dig som kunde, som overhovedet muligt.

Bestil uforpligtende tilbud

Luk popup Åben popup
  • Skal vi tage en uforpligtende snak?

    Ja tak!