Facaderens

Facaderens

En facaderens kan gøre en stor forskel. Det første indtryk dine gæster eller potentielle kunder ser, er nemlig enormt vigtigt for din forretning. Når det udadtil ser vedligeholdt og pænt ud, så er helhedsbilledet af din forretning eller dit hjem også mere positivt. Alger og mos gør det svært for facaden at tørre. Når vi når vinterhalvåret, og der derfor kommer frost, så udvider de fugtige rødder sig, og laver små revner i belægningen. Ved en facaderens får du altså ikke blot en flot facade der fremstår som ny. Du forlænger også facadens levetid. Derfor kan der i mange tilfælde, være økonomisk fordel i at vedligeholde sin facade. Facaden kommer stort set til at se ud som ny, når den har fået den optimale behandling.

Nicolai Thomsen -Indehaver

Personlig Rådgivning

Når det kommer til facaderens, er der flere muligheder, og det kan være svært at finde rundt i. Ingen opgave er ens, og vi tilpasser altid vores løsninger. Derfor vil du også få tilknyttet en salgskonsulent som hjælper med råd og vejledning, samt sikrer at du får den bedste service hele vejen igennem forløbet.

Algebehandling eller Imprægnering?

Vi tilbyder facaderens med imprægnering og med algebehandling. Der er forskel på de to måder at behandle på, både i forhold til pris og effekt. Vi vil altid gøre vores bedste for at finde den bedste løsning for dig. Derfor anbefaler, vi at du ringer, og får en snak omkring de forskellige muligheder.

Vi har meget stor tiltro til vores behandlinger. Derfor giver vi også virkningsgaranti. Hvis der opstår fornyet algevækst indenfor 1 måned, efter at behandlingen er foretaget, kvitterer vi med en ekstra gratis behandling. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Facaderens med algebehandling er den billigste løsning. Her overfladebehandler vi facaden med algerens. Fordelen ved denne form for behandling er, at vind og vejr med tiden vil hjælpe med at fjerne alger, mos og skidt fra facaden. Dermed vil din facade komme til at fremstå som flot og præsentabel.

Det tager dog tid, før det endelige resultat vil komme til syne. Alt afhængigt af hvor medtaget facaden er, og hvor hårdt ramt den er af alger, vil du kunne se den fulde effekt af behandlingen indenfor 3-12 måneder.

Serviceabonnement

Der er stor forskel på behandling af facader. Derfor kan det være den bedste løsning med en serviceaftale hvor vi løbende sørger for et flot og vedvarende resultat. Vi gør altid vores arbejde fuldt ud for at sikre det bedste resultat, men nogen medtagne facader har alligevel behov for flere behandlinger for at få det ønskede resultat. Vi laver derfor en skarp vedligeholdelsesplan, der garanterer at jeres facade står pæn og præsentabel til en fornuftig pris. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man får sin facade algebehandlet hvert andet år afhængig af algevæksten.

Fordele ved rens og imprægnering

Imprægneringen har flere virkninger. Efter rensningen er porerne åbne i belægningen på facaden, og er derfor ekstra modtagelig for alger og snavs. Med vores imprægnering er det muligt at give facaden en forsegling. Det gør facaden vandafvisende, og dermed modstandsdygtig overfor snavs, algepest, alger. Udover at beskytte facaden for Danmarks til tider utilregnelige vejr, så genopfrisker den også belægningens oprindelig farve.

  • Overfladen bliver vandafvisende så smuds, alger og skidt har sværere ved at sætte sig fast på overfladen
  • Bedre isoleringsværdi. Når en facade er imprægneret, tørrer den også hurtigere. En tør mur isolerer bedre end en våd. Derfor har behandlingen også en isolationsværdi.
  • Fuld effekt med det samme. Ved denne behandling skal man ikke “vente” på, at vind og vejr gør arbejdet.
  • Du skal vælge denne behandling, hvis din facade skal fremstå som ny, og fordi at den er lettere at vedligeholde, når overfladen er imprægneret.

Facaderens i hele landet!

Dansk Fliserens ApS kører i hele landet, så om det er i Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Aalborg, Skagen, Randers, Viborg, Herning, Holstebro, Århus, Skanderborg, Ebeltoft, Ry, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding, Esbjerg, Aabenraa, Middelfart, Odense, Næstved, Roskilde, Holbæk, Greve, Hillerød, Helsinge, Gentofte, Søborg, Dragør, Kastrup, Glostrup eller i Køge, kan vi hjælpe. Udover at være landsdækkende, har vi næsten altid, meget korte ventetider, så du slipper for at vente længe på facaderens uanset hvor i landet du bor.

5 stjerner på Trustpilot

Dansk Fliserens ApS leverer den bedste kundeservice, hvilket afspejler sig i en lang række positive anmeldelser.

15 års virkningsgaranti

Vi tilbyder op til 15 års garanti på facaderens ved køb af løbende serviceaftale.

Dansk Fliserens ApS – Eksperter i Facaderens

Hos Dansk Fliserens ApS går vi rigtig langt for vores kunder. Vi stræber altid efter at adskille os fra konkurrenterne ved at levere den bedste service. Derfor kan du altid forvente glade, smilende og høflige medarbejdere, når vi kommer ud til dig.

Ud over et højt serviceniveau, har vi også fokus på kvalitet. Det er gennemgående lige fra udstyr til udførelse af opgaven. Vi bruger det bedste udstyr på markedet, der udover at være enormt effektivt, også er skånsomt over for din facade. Bliver det ikke gjort korrekt, kan det nemlig have alvorlige og ødelæggende medfølger.

Vores produkter er private label, og testet igennem 15 år. Det betyder, at vi kender produkterne rigtig godt og kan stå inde for virkningen samt holdbarheden. Samtidig undgår man med Private Label produkter, at der går en masse penge til fordyrende mellemled og markedsføring. Det er ganske enkelt den bedste løsning til prisen.

Priser på facaderens

Hvad angår pris, er der forskel på algebehandlingen og imprægneringen. Mens algebehandling er billigere end imprægnering, opnår man med imprægneringen et resultat umidelbart efter behandlingen, som samtidig holder langt ud i fremtiden. Prisen afhænger af andet end blot antal kvadratmeter, men i udgangspunktet er priserne:

  • Facaderens med algebehandling fra: 5-15 kr. pr. m2 ex. moms.
  • Facaderens med imprægnering fra: 50-70 kr. pr. m2 ex. moms.

Husk at du altid kan få et uforpligtende tilbud på rens af din facade!

Det kan være rigtig svært at finde rundt i de forskellige muligheder. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os, og får en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er eksperter på området, og ønsker at du får den bedste og billigste løsning til jeres opgave. Vores troværdighed afspejler sig i en lang række af udelukkende positive anmeldelser fra tidligere kunder.

Bestil udforpligtende tilbud

Anmeldelser

Professionelt arbejde

Professionelt arbejde, og vi er meget tilfredse med resultater. Dansk fliserens kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales

Stor ros til Nicolai og “hans” drenge alle meget serviceminded og venlige. Er super glade for det arbejde de har udført.

Lever op til reklamen

Lever op til reklamen. Danmarks bedste service og et superflot resultat. Og de overholder aftalerne.

Luk popup Åben popup
  • Skal vi tage en uforpligtende snak?

    Ja tak!