PROFESSIONEL

TRÆTERRASSERENS

Bliv fri for alger

Undgå en glat og farlig terrasse

Danmarks gladeste kunder

Den rigtige behandling af træterrassen, kan sikre dig en flot træterrasse uden alger og snavs.

En flot træterrasse kan betyde meget, og være afgørende i forhold til helhedsindtrykket af både hus og have.

Udover at gøre en terrasse mere indbydende, kan en rens også have mange andre fordele.

Få et 100% uforpligtende tilbud
og en gratis prøverens!

Professionelt udstyr

Vores behandling af træterrasser udføres med professionelt udstyr, der både virker effektivt og skånsomt. Du behøver ikke være bange for om vi beskadiger terrassen. Vi kan behandle næsten alle slags træoverflader, og er du i tvivl, skal du ikke tøve med at kontakte os.

En udfordring for mange

Hvis du har problemer med alger, mos og lignende på din træterrasse, så er du ikke den eneste. Det er nemlig et stort problem for mange. Det fugtige klima i Danmark gør at terrassen ofte vil være våd, og det skaber perfekte forhold for algevækst. Hvis ikke du holder algevæksten nede, vil det blot blive værre og værre, og i sidste ende kan det have betydning for terrassens levetid. Derfor anbefaler vi at tage problemerne i opløbet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Imprægnering af træterrassen

Efter terrassen er blevet renset, kan det være en fordel at imprægnere træet. Imprægneringen fungerer som et beskyttende lag, og medvirker til at begrænse fornyet algevækst. Det specielle ved træimprægneringen er at det beskytter træet, samtidig med at åndbarheden bibeholdes. Imprægneringen finder sted efter træterrassen er renset og helt fri for alger og andet skidt. Det er vigtigt at træterrassen er tør når der imprægneres, da det ellers ikke vil have den ønskede virkning.

Efter terrassen er imprægneret, vil den være meget bedre beskyttet mod vind og vejr. Det sikrer at levetiden forlænges, samt mindre vedligeholdelse. Imprægneringen kan også være med til at gøre terrassen ser ensartet og pæn ud.

En anden fordel ved imprægneringen er at du slipper for at oliere terrassen hvert år. Imprægnering og oliering fungerer ikke godt sammen, men imprægnerer du din træterrasse efter den har fået en rensning, er olie heller ikke nødvendigt. Imprægneringen vil nemlig beskytte træet rigeligt, også uden den årlige oliebehandling.

Serviceaftale

Ved at lave en serviceaftale med os sikrer du op til 10 års holdbarhed på behandlingen. Det indebærer en årlig servicebehandling, hvor vi sikrer, at der ikke kommet fornyet algevækst til. Med en serviceaftale slipper du for at tænke på, at holde algerne nede og terrassen pæn fra år til år. Det klarer vi nemlig for dig.

Sådan renser vi din træterrasse

1 – Vi starter med opmåling og et uforpligtende tilbud

Når du kontakter os hjælper vi i første omgang et uforpligtende tilbud. Ved du præcis hvor mange kvadratmeter der er tale om, må du meget gerne oplyse om dette. Ellers kan vi lave en estimeret pris ud fra luftfotos. Den endelige pris afhænger dog af den præcise opmåling og evt. andre forhold der kan gøre sig gældende.

2 – Rensning af træterrassen

Dernæst foretager vi den dybdegående rensning af din træterrasse. Vi sørger for, at støv, snavs, alger, mos og andet, der måtte genere træterrassens æstetiske udtryk, bliver fjernet, så træterrassen bliver super flot. På den måde opnår vi det flotteste naturlige udtryk.

3 – Kig efter pletter der er misset, og rens igen.

Når vi har renset terrassen, gennemgår vi den en ekstra gang for at sikre os, at vi ikke har misset noget.

4 – Så imprægnerer vi træterrassen

Efter træterrassen er renset, skal den tørre. Først når træterrassen er helt tør kan vi imprægnere den. Det er vigtigt for at imprægneringen har den ønskede virkning. Når terrassen er imprægneret er den beskyttet med fornyet algevækst.

Vi kører i hele landet

Uanset hvor i landet du bor, er vi altid klar til at besøge dig. Vi er nemlig 100% landsdækkende og kørsel er altid inkluderet i prisen. Så slipper du for at tænke mere på det.

Uforpligtende tilbud og vejledning

Har du nogen spørgsmål til rens og imprægnering af træterrasser? Vi er eksperter på området, og sidder klar til at give råd og vejledning, hvis du skulle have brug for det. Samtidig er du mere end velkommen til at få et uforpligtende tilbud på rens og imprægnering af din terrasse.

Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller via en af vores bookingformularer, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du brug for andet end rens og imprægnering af træterrasse

Skulle du have brug for hjælp med andet mens vi renser din træterrasse, kan der være penge at spare. Vi har nemlig mulighed for at give mængderabat i mange tilfælde. Det gælder uanset om du har brug for fliserens, facaderens eller tagrens.

Bestil uforpligtende tilbud