RENS AF TRÆTERRASSE

Bliv fri for alger

Undgå en glat og farlig terrasse

Danmarks gladeste kunder

Den rigtige behandling af træterrassen, kan sikre dig en flot træterrasse uden alger og snavs. En flot træterrasse kan betyde meget, og være afgørende i forhold til helhedsindtrykket af både hus og have. Udover at gøre en terrasse mere indbydende, kan en rens også have mange andre fordele.

Træterrasse-v1

Professionelt udstyr

Vores behandling af træterrasser udføres med professionelt udstyr, der både virker effektivt og skånsomt. Du behøver ikke være bange for om vi beskadiger terrassen. Vi kan behandle næsten alle slags træoverflader, og er du i tvivl, skal du ikke tøve med at kontakte os.

En udfordring for mange

Hvis du har problemer med alger, mos og lignende på din træterrasse, så er du ikke den eneste. Det er nemlig et stort problem for mange. Det fugtige klima i Danmark gør at terrassen ofte vil være våd, og det skaber perfekte forhold for algevækst. Hvis ikke du holder algevæksten nede, vil det blot blive værre og værre, og i sidste ende kan det have betydning for terrassens levetid. Derfor anbefaler vi at tage problemerne i opløbet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
Rens af træterrasse pris:

Vi har yderst konkurrencedygtige priser på rens af træterrasse samt imprægnering, som starter fra 60 kr. pr. m2.  Derudover er kørsel i hele landet inkluderet.

Vi prismatcher alle etablerede algebehandlere på markedet. Der er stor forskel på hvordan rens af træterrasse udføres, og derfor anbefaler vi at få nogen til at hjælpe jer, som ved hvad de laver. Vi benytter os kun af professionelt udstyr og vores medarbejdere er yderst kompetente, så du er sikret et tilfredsstillende resultat.

Rens af træterrasse med efterfølgende imprægnering

Fra 60 kr. pr. m2.

Imprægnering af træterrassen

Efter terrassen er blevet renset, kan det være en fordel at imprægnere træet. Imprægneringen fungerer som et beskyttende lag, og medvirker til at begrænse fornyet algevækst. Det specielle ved træimprægneringen er at det beskytter træet, samtidig med at åndbarheden bibeholdes. Imprægneringen finder sted efter træterrassen er renset og helt fri for alger og andet skidt. Det er vigtigt at træterrassen er tør når der imprægneres, da det ellers ikke vil have den ønskede virkning.

Efter terrassen er imprægneret, vil den være meget bedre beskyttet mod vind og vejr. Det sikrer at levetiden forlænges, samt mindre vedligeholdelse. Imprægneringen kan også være med til at gøre terrassen ser ensartet og pæn ud.

En anden fordel ved imprægneringen er at du slipper for at oliere terrassen hvert år. Imprægnering og oliering fungerer ikke godt sammen, men imprægnerer du din træterrasse efter den har fået en rensning, er olie heller ikke nødvendigt. Imprægneringen vil nemlig beskytte træet rigeligt, også uden den årlige oliebehandling.

Serviceaftale

Ved at lave en serviceaftale med os sikrer du op til 15 års garanti på behandlingen. Det indebærer et årligt garantieftersyn, hvor vi sikrer at der ikke er kommet fornyet algevækst til. Med en serviceaftale slipper du for at tænke over at holde algerne nede og terrassen pæn fra år til år. Det klarer vi nemlig for dig.

Sådan renser vi din træterrasse

1 – Vi starter med opmåling og et uforpligtende tilbud

Når du kontakter os hjælper vi i første omgang et uforpligtende tilbud. Ved du præcis hvor mange kvadratmeter der er tale om, må du meget gerne oplyse om dette. Ellers kan vi lave en estimeret pris ud fra luftfotos. Den endelige pris afhænger dog af den præcise opmåling og evt. andre forhold der kan gøre sig gældende.

2 – Rensning af træterrassen

Dernæst foretager vi den dybdegående rensing af dine fliser. Flise for flise sørger vi for, at støv, snavs, alger, mos og andet, der måtte genere flisernes æstetiske udtryk, bliver fjernet, så fliserne bliver super flotte. På den måde opnår vi det flotteste udtryk med fliserne på din terrasse, indkørsel mv.

3 – Kig efter pletter der er misset, og rens igen.

Når vi har renset terrassen, gennemgår vi den en ekstra gang for at sikre os, at vi ikke har misset noget.

4 – Så imprægnerer vi træterrassen

Efter træterrassen er renset, skal den tørre. Først når træterrassen er helt tør kan vi imprægnere den. Det er vigtigt for at imprægneringen har den ønskede virkning. Når terrassen er imprægneret er den beskyttet med fornyet algevækst.

Dansk Fliserens ApS leverer den bedste kundeservice, hvilket afspejler sig i en lang række positive anmeldelser.

15 års virkningsgaranti

Vi tilbyder op til 15 års garanti på vores flisebehandlinger ved køb af løbende serviceaftale.

Vi kører i hele landet

Uanset hvor i landet du bor, er vi altid klar til at besøge dig. Vi er nemlig 100% landsdækkende og kørsel er altid inkluderet i prisen. Så slipper du for at tænke mere på det.

Har du brug for andet end rens og imprægnering af træterrasse

Skulle du have brug for hjælp med andet mens vi renser din træterrasse, kan der være penge at spare. Vi har nemlig mulighed for at give mængderabat i mange tilfælde. Det gælder uanset om du har brug for fliserens, facaderens eller tagrens.

Uforpligtende tilbud og vejledning

Har du nogen spørgsmål til rens og imprægnering af træterrasser? Vi er eksperter på området, og sidder klar til at give råd og vejledning, hvis du skulle have brug for det. Samtidig er du mere end velkommen til at få et uforpligtende tilbud på rens og imprægnering af din terrasse.

Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller via en af vores bookingformularer, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestil uforpligtende tilbud
Luk popup Åben popup
  • Skal vi tage en uforpligtende snak?

    Ja tak!