Brug for tagrenderens?

Professionel rådgivning og tagrenderens

Danmarks gladeste kunder

15 års garanti & gratis prøverens!

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Rens af Tagrender

Tagrender bliver med tiden fyldt med mos, blade, grannåle og andet skidt, hvilket kan være et stort problem for mange boligejere. Det kan derfor være en rigtig god ide at få renset dem løbende, og det kan vi hjælpe med. Dansk Fliserens ApS er eksperter i vedligeholdelse hos Danske boligejere. Tagrenderens er en vigtig del heraf. Lad os hjælpe med at holde din bolig vedlige.

Processen ved tagrenderens

Processen foregår således at du først og fremmest bestiller et uforpligtende tilbud hos. Vi kontakter dig herefter og aftaler nærmere omkring et tidspunkt for udførelse af opgaven. I de fleste tilfælde kan rensningen foregå fra jorden med en tagrenderenser som fjerner alt lige fra mos til blade, således tagrenden er helt fri for alt efter behandlingen.

Udstyr

Vi bruger altid udstyr af den højeste kvalitet. Derfor kan du også ved tagrenderens forvente et 100% tilfredsstillende slutresultat, på samme måde som ved vores andre behandlinger.

Vi påbegynder behandlinger med tagrenderens fra d. 1/7 2019

tagrenderens

Hvorfor vælge Dansk Fliserens til tagrenderens?

Der er mange grunde til at vælge Dansk Fliserens ApS. Vi benytter os af professionelt udstyr, der sikrer et stærkt resultat, hver gang. Derudover er vores medarbejdere yderst kompetente og altid høflige og smilende. Vores store erfaring er ligeledes din garanti for, at vi kan levere et 100% tilfredsstillende resultat

Danmarks gladeste kunder

Vi elsker vores kunder, og det kan mærkes i det arbejde vi leverer. Uanset hvor du møder os, vil du opleve at vi går ekstra langt for vores kunder. Det kommer også til udtryk i en lang række positive anmeldelser på både Facebook og Trustpilot, og med en Trustscore på 9,5 har vi ubetinget Danmarks gladeste kunder.

Pris fra 1150 kr.

I udgangspunktet arbejder vi med en opstartspris inkl. 25 meter tagrens på 1150 kr. op til 3 meters højde, 1275 kr. op til 6 meters højde og 1395 kr. op til 11 meters højde. Har du mere end 25 meter tagrende, kan der tilkøbes ekstra meter til 30 kr. ved op til 3 meters højde, 38 kr. op til 6 meters højde og 43 kr. op til 11 meters højde.

62213468_375365803090213_8289770357158576128_n

Dansk Fliserens ApS leverer den bedste kundeservice, hvilket afspejler sig i en lang række positive anmeldelser.

tagrenderens-bagde

Vi sender altid fotodokumentation efter endt rensning, så vi kan dokumentere vores arbejde

Garanti for veludført arbejde

Afhængigt af hvor højt tagrenderne befinder sig, kan det være svært at se om de er fri for mos, blade mm. Derfor har vi monteret videokamera på vores udstyr, således vi kan se og dokumentere tagrendens stand både før og efter behandlingen. Samtidig sikrer vi os at vi får alt med i forbindelse med behandlingen.

Uforpligtende tilbud

Er du klar til at bestille et uforpligtende tilbud? Vi har landsdækkende service til alle brofaste øer, og kørsel er inkl. i vores priser. Udfyld kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 50 51 51 57. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Vi påbegynder behandlinger med tagrenderens fra d. 1/8 2019

Bestil uforpligtende tilbud

Luk popup Åben popup
  • Skal vi tage en uforpligtende snak?

    Ja tak!