ERHVERV

Hos Dansk Fliserens ApS har vi erfaring med mange forskellige opgaver for erhverv. Uanset om det er tag, facade, fliser eller andre overflader som skal se pæne og rene ud igen, så står vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder både mekanisk rensning og algebehandling. Hvilken løsning der er den bedste afhænger af dit budget, typen af overflade der skal behandles og ikke mindst hvor hårdt ramt af alger, overfladen er.

Når vi laver et tilbud, undersøger vi disse forhold.

I første omgang vil vi almindeligvis forbi og vurdere opgavens omfang samt lave en opmåling. I den forbindelse har vi også mulighed for at foretage en prøverens, hvis det skulle have interesse.

Nicolai vil stå til rådighed med vejledning og hjælp til de spørgsmål du nu skulle have, og du er naturligvis altid velkommen til at ringe direkte på 50 51 51 57, hvis du har spørgsmål eller brug for uforpligtende råd og vejledning. Vi er eksperter på området med de stærkeste leverandører, og er kun interesseret i, at du får den bedste løsning.

Nicolai Thomsen

Erhvervsansvarlig

MEKANISK RENS

Med vores mekaniske rens og efterfølgende imprægnering er det muligt at give betonbelægninger en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende. Belægningen bliver vandafvisende og dermed modstandsdygtig over for snavs, algepest, alger.

Udover at beskytte belægningen for Danmarks til tider fugtige vejr, så genopfrisker den også den oprindelige farve en smule. Ved en efterfølgende imprægnering holder belægningen længere og samtidig kan du med en serviceordning opnå op til 15 års garanti.

Denne behandling er også effektiv mod alger, men i modsætning til algebehandlingen kan du her opnå et resultat umidelbart efter behandlingen.

Du skal vælge denne behandling, hvis du ønsker et stærkt resultat umidelbart efter behandlingen, og dine belægninger skal fremstå som nye år efter år.

ALGEBEHANDLING

En algebehandling er den billigste løsning. Fordelen ved denne form for behandling er, at vind og vejr over tid gør arbejdet. Belægningen vil herefter fremstå flot og præsentabel.

Vi har meget stor tiltro til vores algebehandlinger. Derfor giver vi også virkningsgaranti. Såfremt der opstår fornyet algevækst indenfor 1 måned, efter at behandlingen er foretaget, kvitterer vi med en ekstra gratis behandling. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Denne behandling anbefaler vi ofte hvis der er tale om meget store arealer, eller hvis budgettet er mindre, da det er den mest prisvenlige løsning.

Det tager dog tid før det endelige resultat vil komme til syne. Alt afhængigt af hvor medtaget belægningen er, og hvor hårdt ramt den er af alger, vil du kunne se den fulde effekt af behandlingen indenfor 3-12 måneder.

BESTIL UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld så meget som muligt i formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt!

REFERENCER

Vores fokus på kvalitet, har også betydet at vi på relativ kort tid har opbygget en række store kvalitetsbevidste erhvervskunder.

Dem er vi utrolig stolte af, og der kommer kun flere til. Vores kunder ser DANSK FLISERENS ApS som en trofast leverandør af fliserens, tagrens og facaderens til en konkurrencedygtig pris med høj kvalitet til erhverv og privat. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi er omkostningsbevidste, effektive, præcise og har det stærkeste team i branchen. Nedenfor kan du se et udvalg af vores erhvervskunder:

ANMELDELSER