Erhverv

7

Ansatte

Vi er en fleksibel, passioneret og konkurrencedygtig lille organisation i vækst. Hos os er dine fliser, facader eller tag i de bedste hænder.

Før og efter billede af algebehandling udført af Dansk Fliserens

60.000

Fliserens i år 2017, ca. antal m2.

Vi er en af danmarks største aktører inden for fliserens og imprægnering. Vi går ikke på kompromis med vores produkter, og derfor får du  et flot vedvarende resultat med garanti.

Algerens udført af Dansk Fliserens ApS

500

Alge/mos rensing på tag i 2017 ca. antal

Vi går ind for miljøet, og derfor er vi nogen af de første på markedet, der tilbyder miljørigtig tagrens til vores kunder. Vi er frontløbere for pris, kvalitet, garanti og miljø.

Før og efter algebehandling af fliser

Hos Dansk Fliserens ApS har vi erfaring med mange forskellige opgaver for erhverv. Uanset om det er tag, facade, fliser eller andre overflader som skal se pæne og rene ud igen, så står vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder både mekanisk rensning og algebehandlig. Hvilken løsning der er den bedste afhænger af dit budget, typen af overflade der skal behandles og ikke mindst hvor hårdt ramt af alger overfladen er.

Fordi ingen opgaver er identiske, vil vi altid gerne lave et uforpligtende tilbud. I første omgang vil vi almindeligvis forbi og vurdere opgavens omfang samt lave opmåling. I den forbindelse har vi også mulighed for at foretage en prøverens hvis det skulle have interesse.

Vores kompetente medarbejdere vil stå til rådighed med vejledning og hjælp til de spørgsmål du nu skulle have, og du er naturligvis altid velkommen til at ringe på tlf 50 51 51 57, hvis du har spørgsmål eller brug for uforpligtende råd og vejledning. Vi er eksperter på området, og er kun interesseret i, at du får den bedste løsning.

Referencer

Vores fokus på kvalitet, har også betydet at vi på relativ kort tid har opbygget en række store kvalitetsbevidste erhvervskunder i vores kundekartotek.

Dem er vi utrolig stolte af, og der kommer kun flere til. Vores kunder ser DANSK FLISERENS ApS som en trofast leverandør af fliserens, tagrens og facaderens til en konkurrencedygtig pris med høj kvalitet til erhverv og privat. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi er omkostningsbevidste, effektive, præcise og har det stærkeste team i branchen. Nedenfor kan du se et udvalg af vores erhvervskunder:

430m2

Renset og imprægneret

E45 erhvervsbygninger ved motorvejen i Hedensted. Vi har renset og imprægneret 430 m2 fliser med 15 års garanti. Og holder løbende deres arealer fri for alger og flisepest.

Fliserens ved ELOGIC

700m2

Renset

Hos Markberg har de fået renset ved deres salgskontor i Hedensted, så deres 700 m2 fliser og facader igen står flotte.

650m2

Renset og imprægneret

DEAS Ejendomme har 650 m2 ved fælledtorv, som vi har renset og imprægneret med 15 års garanti. Fliserne var angrebet af flisepest og alger.

DEAS Ejendomsadministration logo
Mc Donalds Logo
BilogCo_Toyota_top2014joc
Restaurant Slotsstalden logo
Horsens and Friends Logo
Bøje og Brønchner logo

Anmeldelser

Professionelt arbejde

Professionelt arbejde, og vi er meget tilfredse med resultater. Dansk fliserens kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales

Stor ros til Nicolai og “hans” drenge alle meget serviceminded og venlige. Er super glade for det arbejde de har udført.

Lever op til reklamen

Lever op til reklamen. Danmarks bedste service og et superflot resultat. Og de overholder aftalerne.

Mekanisk Rens

Med vores mekaniske rens og efterfølgende imprægnering er det muligt at give betonbelægninger en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende. Belægningen bliver vandafvisende og dermed modstandsdygtig over for snavs, algepest, alger.

Udover at beskytte belægningen for Danmarks til tider fugtige vejr, så genopfrisker den også den oprindelige farve en smule. Ved en efterfølgende imprægnering holder belægningen længere og samtidig kan du med en serviceordning opnå op til 15 års garanti.

Denne behandling er også effektiv mod alger, men i modsætning til algebehandlingen kan du her opnå et resultat umidelbart efter behandlingen.

Du skal vælge denne behandling, hvis du ønsker et stærkt resultat umidelbart efter behandlingen, og dine belægninger skal fremstå som nye år efter år.

Algebehandling

En algebehandling er den billigste løsning. Fordelen ved denne form for behandling er, at vind og vejr over tid gør arbejdet. Belægningen vil herefter fremstå flot og præsentabel.

Vi har meget stor tiltro til vores algebehandlinger. Derfor giver vi også virkningsgaranti. Såfremt der opstår fornyet algevækst indenfor 1 måned, efter at behandlingen er foretaget, kvitterer vi med en ekstra gratis behandling. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Denne behandling anbefaler vi ofte hvis der er tale om meget store arealer, eller hvis budgettet er mindre, da det er den mest prisvenlige løsning.

Det tager dog tid før det endelige resultat vil komme til syne. Alt afhængigt af hvor medtaget belægningen er, og hvor hårdt ramt den er af alger, vil du kunne se den fulde effekt af behandlingen indenfor 3-12 måneder.