PROFESSIONEL TAGRENS

Professionel rådgivning og tagrens

Danmarks gladeste kunder

Damphøjtryksrens utrolig skånsom og effektiv!

Vi tilbyder to forskellige løsninger af tagrens.

Algebehandling af tag og damprensning med en forebyggende desinficering. De to løsninger adskiller sig på tidshorisont, pris og ikke mindst effektivitet.

Hvad den bedste løsning er for dig afhænger af mange ting, og det kan være svært at finde rundt i.

Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Få et 100% uforpligtende tilbud
og en gratis prøverens!

Algebehandling af tag

En mere prisvenlig løsning er en algebehandling af taget. Her sprøjter vi taget med algemiddel fra jorden. Med tiden vil vind og vejr være med til at fjerne mos, alger og lignende fra taget. Derfor kan det være udmærket at få lavet algebehandling af tag i efterårsmånederne, selvom det er en behandling der kan udføres næsten hele året. I det vi ikke renser taget mekanisk vil man først opnå den fulde effekt af behandlingen efter 3-5 måneder afhængigt af tagets type, samt vind og vejr i perioden.

Som et af de første firmaer i Danmark, genanvender vi vores rensemiddel via filtreringsproces. Med vores algebehandling slipper kunden altså for at spekulere på forurening af grundvand, søer og lokale bække.

Som tidligere nævnt er prisen på denne løsning væsentligt lavere end ved rens og imprægnering af tag. Vi oplever dog ofte at det bedst kan betale sig med rens og imprægnering hvis man er ude efter et vedvarende resultat der er helt fri for mos og alger år efter år. Vælger man at få imprægneret taget er der nemlig også mulighed for tilkøb af garantiordning. Med et årligt garantieftersyn til en fast lav pris, efterbehandles taget og vi sikrer at taget hele tiden er fri for mos og alger.

Du skal vælge at få dit tag renset hos Dansk Fliserens ApS fordi vi er eksperter på området. Vi har mange års erfaring og kun bruger udstyr af højeste kvalitet. Derudover har vi altid fokus på kunden. Vi leverer den bedste service i branchen, og det afspejler sig i en lang række positive anmeldelser og en TrustScore på 9.6 ud af 10. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat, hver gang!

Damprens af tag

Som noget nyt er vi begyndt at tilbyde damphøjtryksrens af tage. Her renser vi først taget for alger, mos, lavsvamp og lignende med vores professionelle udstyr. Herefter behandler vi taget med en forebyggende behandling for at have længst mulig effekt.

Der er mange fordele ved at vælge denne løsning. Først og fremmest får du et stærkt resultat umiddelbart efter behandlingen. Almindeligvis vil taget fremstå som nyt, og være helt fri for alger og andet skidt. Derudover er det også en holdbar løsning, da vi kan tilbyde en årlig servicebehandling, for på den måde, at holde taget pænt, rent og fri for alger, skidt, smuds og snavs.

Der kan faktisk også være penge at spare ved at få taget renset skånsomt med vores damphøjtryksrens. Et tag der er godt vedligeholdt holder nemlig meget længere.

Med en tagrensning er der øget risiko forbundet med udførelsen af behandlingen, da det foregår i højderne. Derfor er det endnu mere vigtigt at vælge et firma, der ved, hvad de laver. Dansk Fliserens ApS har stor erfaring med denne slags opgaver, både for private og erhvervskunder, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Alle vores medarbejdere har den nødvendige viden og erfaring som kræves, og vi har ligeledes alle nødvendige godkendelser. Vores udstyr er af højeste kvalitet, og vores fremgangsmåde er testet gennem mange år. Dansk Fliserens ApS er altså det oplagte valg, når det kommer til sikkerhed og kvalitet.

Algebehandling af tag
Damprens af tag
algebehandling_foerefter
Algebehandling3
tagrens_foerefter1
Simon før og efter tag

Neutralon til rensning af tag

Hos Dansk Fliserens ApS bruger vi Neutralon til rensning af tag. Det er det eneste danskproducerede algemiddel, som er godkendt af Miljøstyrelsen og lovligt til at fjerne alger med. Derudover har det en dokumenteret virkning baseret på undersøgelser lavet af Institut for Agroøkologi, som vurderer at produktet er i stand til at fjerne algevækst effektivt. Neutralon er ligeledes biologisk nedbrydeligt, hvilket betyder det ikke har nogen uønsket påvirkning af grundvandet. Produktet indeholder ligeledes ikke pelargonsyre og er PH-neutralt. Det betyder, at det ikke skaber misfarvninger på overflader som fx zinktagrender. Du kan altså trygt og med god samvittighed få renset dit tag.

Miljørigtige behandlinger til rensning af tag

Mange er bekymret over de miljømæssige konsekvenser ved rensning af tag. Der er stor forskel på, hvordan forskellige virksomheder benytter sig af forskellige fremgangsmåder, men hos Dansk Fliserens ApS går vi op i at skåne både klimaet og lokalmiljøet så meget som muligt, i alt det vi laver. Det betyder blandt andet, at vi bruger miljørigtige produkter som Neutralon. Derudover er vi en af de første firmaer i Danmark der, såfremt det er muligt, opsamler spildevandet og filtrerer det, hvilket sparer på vandet og er godt for miljøet. Udskiftning af tag koster ligeledes rigtig mange ressourcer, og løbende vedligehold af taget har afgørende betydning i forhold til at forlænge tagets levetid.

Kom algerne i forkøbet

Der er faktisk ikke nogen grund til at vente, til taget er meget slemt ramt af alger og mos. Faktisk kan der være rigtig god mening i at komme algerne i forkøbet, også selvom dit tag er forholdsvist nyt. Når først algerne er begyndte at vækste, gror de fast og begynder at nedbryde taget, og det kan give permanente skader. Særligt i vintermånederne kan der ligeledes opstå frostsprængninger. En algebehandling fungerer også forebyggende og sikrer at algerne har ringe vilkår til at vækste. Med en årlig algebehandling er dit tag rigtig godt beskyttet.

Processen

Det er vigtigt for os at gøre processen så ukompliceret som muligt for dig som kunde. Bestiller du et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden, kontakter vi dig hurtigst muligt. Herfra aftaler vi nærmere omkring, hvad der skal ske. Det er en stor hjælp for os, hvis du på forhånd ved hvor mange kvadratmeter taget er, samt kan sende os billeder af taget, da det giver os bedre mulighed for at vurdere opgavens omfang. Hvornår vi kan udføre opgaven afhænger blandt andet af, hvornår der bestilles, og hvor travlt vi har. Du vil selvfølgelig modtage nærmere information herom, og vi gør altid vores bedste for, at selve udførelsen af opgaven er til så lidt gene for dig som kunde som overhovedet muligt. Såfremt der er fri adgang til taget, kan vi også i nogen tilfælde efter aftale udføre opgaven, selvom du ikke er hjemme.

Hvad skal du forberede inden tagrens?

Det er vigtigt der er fri adgang til taget når vi kommer. I langt de fleste tilfælde sprøjter vi fra jorden, og her er det typisk ikke noget problem at komme til. Har du potteplanter omkring huset, der kan fjernes, kan det være en god idé, selvom vi gør vores bedste for ikke at ramme andet end taget med algemidlet. Skulle omkringliggende planter blive ramt, dør planterne ikke, men det kan give nogle brune misfarvninger. Det er meget sjældent et problem vi oplever.

Tagrenderens

Vi tilbyder også rens af dine tagrender med professionelt udstyr og videodokumentation. I forbindelse med rens af dit tag har vi også mulighed for at rense tagrender i samme omgang. Du kan læse meget mere om tagrenderens her.

DEN BEDSTE SERVICE

Dansk Fliserens ApS går op i at levere Danmarks bedste service. Det afspejler sig i en lang række positive anmeldelser, samt en række seriøse kvalitetbevidste samarbejdspartnere. Det er samtidig din sikkerhed for et stærkt resultat, hver gang. Det har ligeledes resulteret i at vi har Danmarks gladeste kunder. Det er ikke bare noget vi siger. På Trustpilot har vi nemlig en Trustscore på 9,5/10 baseret på over 100 anmeldelser fra glade og tilfredse kunder. Det er vi stolte af! Vi arbejder hver dag hårdt for at hjælpe vores kunder bedst muligt, således at vi også i fremtiden kan have Danmarks gladeste kunder.

Sikkerheden i top

Vi går meget op i sikkerheden for vores medarbejdere og kunder. Rens af tag kan være forbundet med risiko, og derfor er det endnu mere vigtigt at vælge en virksomhed med fokus på sikkerhed. Vi har alle de nødvendige godkendelser, og vores medarbejdere er erfarne og yderst kompetente. Ser du meget lave priser på tagrens hos andre virksomheder, kan der være skåret hjørner i forhold til pris og kvalitet. Dansk Fliserens ApS er det sikre valg og du kan være helt tryk ved at vælge os.

Op til 15 års garanti på tagrensning

Den bedste måde at vedligeholde sit tag er med en garantiordning. Får du imprægneret dit tag hos os giver vi op til 15 års garanti. Således er du år efter år sikret et flot og præsentabelt tag samt beskyttet mod fornyet algevækst. Garantien indebærer et årligt garantieftersyn til en fast pris, hvor vi kommer forbi hos dig og efterbehandler taget.

Bestil tilbud på tagrens

Erhverv

Vi tilbyder både tagrens til private og erhverv. Det er uanset om der er tale om store eller små opgaver. Vi har stor erfaring med algebehandling, og har udført opgaver for store kvalitetsbevidste virksomheder som Netto, McDonald’s, Cirkle K, PWC og mange flere. Som kunde er det din sikkerhed for at vi leverer professionelle resultater hver gang.

Tagrens i hele landet

Dansk Fliserens ApS udfører tagrens i hele landet, naturligvis uden kørselstillæg. Det betyder at du kan få renset dit tag, uanset om du bor i Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Næstved, Odense, Glostrup, Køge, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi glæder os til at udføre tagrens hos dig.

Uforpligtende tilbud i hele landet!

Vi vil altid give et uforpligtende tilbud på rens af dit tag. Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller via en af vores bookingformularer, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Har du brug for andet end tagrens?

Dansk Fliserens tilbyder både tagrens, fliserens, facaderens og tagrenderens. Ved større opgaver har vi ofte mulighed for at tilbyde mængderabat, så der kan altså være penge at spare, hvis fliserne eller facaden også i samme omgang skal have en behandling.