Tagrens

Rensning af Tag

Hos Dansk Fliserens tilbyder vi to forskellige løsninger af tagrens. Algebehandling af tag og rens og imprægnering af tag. De to løsninger adskiller sig på tidshorisont, pris og ikke mindst effektivitet. Hvad den bedste løsning er for dig afhænger af mange ting, og det kan være svært at finde rundt i.  Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Mekanisk rens med imprægnering af tag

Som noget nyt er vi begyndt at tilbyde mekanisk rens og imprægnering af tage. Her renser vi først taget for alger, mos, lavsvamp og lignende med vores professionelle udstyr. Herefter imprægnerer vi taget for bedst muligt at beskytte det fremover.

Der er mange fordele ved at vælge denne løsning. Først og fremmest får du et stærkt resultat umiddelbart efter behandlingen. Almindeligvis vil taget fremstå som nyt, og være helt fri for alger og andet skidt. Derudover er det også den mest holdbare løsning, da imprægneringen beskytter mod fornyet algevækst, og med et årligt garantieftersyn kan du opnå op til 15 års garanti på behandlingen.

Der kan faktisk også være penge at spare ved at imprægnere sit tag. Et tag der er godt vedligeholdt holder nemlig meget længere. Derudover stiger tagets isoleringsevne også når det imprægneres, hvilket kan have betydning for din varmeregning.

Med tagrens er der øget risiko forbundet med udførelsen af behandlingen, da det foregår i højderne. Derfor er det endnu mere vigtigt at vælge et firma, der ved hvad de laver. Dansk Fliserens ApS har stor erfaring med denne slags opgaver, både for private og erhvervskunder, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Alle vores medarbejdere har den nødvendige viden og erfaring som kræves, og vi har ligeledes alle nødvendige godkendelser. Vores udstyr er af højeste kvalitet, og vores fremgangsmåde er testet gennem mange år. Dansk Fliserens ApS er altså det oplagte valg, når det kommer til sikkerhed og kvalitet.

DCIM100MEDIADJI_0070.JPG

Algebehandling af tag

En mere prisvenlig løsning er en algebehandling af taget. Her sprøjter vi taget med algemiddel fra jorden. Med tiden vil vind og vejr være med til at fjerne mos, alger og lignende fra taget. Derfor kan det være udmærket at få lavet algebehandling af tag i efterårsmånederne, selvom det er en behandling der kan udføres næsten hele året. I det vi ikke renser taget mekanisk vil man først opnå den fulde effekt af behandlingen efter 3-5 måneder afhængigt af tagets type, samt vind og vejr i perioden.

Som et af de første firmaer i Danmark, genanvender vi vores rensemiddel via filtreringsproces. Med vores algebehandling slipper kunden altså for at spekulere på forurening af grundvand, søer og lokale bække.

Som tidligere nævnt er prisen på denne løsning væsentligt lavere end ved rens og imprægnering af tag. Vi oplever dog ofte at det bedst kan betale sig med rens og imprægnering hvis man er ude efter et vedvarende resultat der er helt fri for mos og alger år efter år. Vælger man at få imprægneret taget er der nemlig også mulighed for tilkøb af garantiordning. Med et årligt garantieftersyn til en fast lav pris, efterbehandles taget og vi sikrer at taget hele tiden er fri for mos og alger.

Du skal vælge at få dit tag renset hos Dansk Fliserens ApS fordi vi er eksperter på området. Vi har mange års erfaring og kun bruger udstyr af højeste kvalitet. Derudover har vi altid fokus på kunden. Vi leverer den bedste service i branchen, og det afspejler sig i en lang række positive anmeldelser og en TrustScore på 9.6 ud af 10. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat, hver gang!

Mekanisk rens og imprægnering af tag

Pris fra: 80 kr. pr. m2

Algebehanlding af tag

Pris: 1250 kr. op til 200 m2

Bestil tilbud på tagrens

Anmeldelser

Professionelt arbejde

Professionelt arbejde, og vi er meget tilfredse med resultater. Dansk fliserens kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales

Stor ros til Nicolai og “hans” drenge alle meget serviceminded og venlige. Er super glade for det arbejde de har udført.

Lever op til reklamen

Lever op til reklamen. Danmarks bedste service og et superflot resultat. Og de overholder aftalerne.

Den bedste service

Dansk Fliserens ApS går op i at levere Danmarks bedste service. Det afspejler sig i en lang række positive anmeldelser, samt en række seriøse kvalitetbevidste samarbejdspartnere. Det er samtidig din sikkerhed for et stærkt resultat, hver gang.

Tagrens i hele landet

Dansk Fliserens ApS udfører tagrens i hele landet, naturligvis uden kørselstillæg. Det betyder at du kan få renset dit tag, uanset om du bor i Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Næstved, Odense, Glostrup, Køge, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi glæder os til at udføre tagrens hos dig.

Tagrens2

Uforpligtende tilbud i hele landet!

Vi vil altid give et uforpligtende tilbud på rens af dit tag. Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller via en af vores bookingformularer, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Har du brug for andet end tagrens?

Dansk Fliserens tilbyder både tagrens, fliserens og facaderens. Ved større opgaver har vi ofte mulighed for at tilbyde mængderabat, så der kan altså være penge at spare, hvis fliserne eller facaden også i samme omgang skal have en behandling.

Tagrens4
Luk popup Åben popup
  • Skal vi tage en uforpligtende snak?

    Ja tak!