Fliserens

Fliserens og imprægnering

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen. I første omgang renser vi fliserne mekanisk derefter algebehandling med vores professionelle udstyr. Derefter nanoimprægnerer vi overfladen på belægningen. Det sikrer, at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest og andet skidt. Samtidig sikrer det, at fliserne holder længere, da imprægneringen binder og beskytter stenen.

Miljøbeviste behandlinger

Vi går op i at levere bæredygtige løsninger. Derfor bruger vi så lidt kemi, som overhovedet muligt og i meget små doseringer. Samtidig gør vi, hvad vi kan for at benytte renseprodukter, som belaster miljøet mindst muligt. Det betyder også, at kemikalierne ikke er sundhedsskadelige for dig og vores medarbejdere. Rensning af fliser og imprægnering, er også med til at forlænge levetiden på belægning, hvilket sparer på ressourcer, og er godt for miljøet.

PRODUKTER AF HØJESTE KVALITET

Vi bruger produkter af højeste kvalitet når tilbyder fliserens. Disse produkter er sammen med vores fremgangsmåde, testet gennem 15 år. Det betyder, at vi kan stå 100% inde for kvaliteten og holdbarheden. Vi køber store mængder hjem ad gangen i store beholdere så vi undgår, at bruge penge på fordyrende mellemled og markedsføring.

Hvorfor bliver dine fliser ramt af alger og flisepest?

Der er rigtig mange der spørger os, hvorfor deres fliser er ramt af alger og flisepest. Det kan undre mange, at der kan være stor forskel på, hvor slemt forskellige belægninger bliver ramt. Den vigtigste faktor er vand, da algerne gror bedst i et fugtigt miljø. Det betyder at overdækkede terrasser, som typisk ikke bliver lige så våde, er mindre udsat for algevækst. Derudover spiller sol og skygge også en stor rolle. En terrasse i solen tørrer hurtigere efter et regnvejr, og det har betydning for algevæksten.

Der er også forholdsvis stor forskel på, hvor meget det regner i forskellige områder i Danmark. Bornholm oplever de færreste regnvejrsdage om året, mens det centrale Jylland er hårdest ramt.

Flere regnvejrsdage giver øget algevækst. Derudover har skov og søer i lokalområdet også betydning for algevæksten. Det bidrager til øget luftfugtighed, og giver igen rigtig gode vilkår for algevækst. I Danmark har vi i forvejen en relativ høj luftfugtighed, og det er en af grundende til at Danske boligejere, generelt har problemer med algevækst og flisepest.

FORDELE VED FLISERENS OG IMPRÆGNERING

Med vores imprægnering er det muligt at give fliserne en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende. Fliserne bliver vandafvisende og dermed modstandsdygtig over for snavs, algepest og alger. Udover at beskytte fliserne for Danmarks til tider fugtige vejr, så genopfrisker den også belægningens oprindelig farve en smule. Nedenfor kan du se en række af de fordele, som du vil opleve.

Overfladen bliver vandafvisende så smuds, alger og skidt har sværere ved at sætte sig fast på overfladen. Fliserne vil efter behandlingen fremstå som nye igen, afhængigt af hvor medtaget belægningen er. Imprægneringen beskytter derefter fliserne mod fornyet algevækst. Vil man være sikker på et vedvarende resultat med garanti i op til 15 år, kan man vælge vores garantiordning, der indebærer et årligt garantieftersyn.

Fliserne bliver ikke glatte, som var de fyldt med alger. Våde og glatte fliser kan udgøre en alvorlig sikkerhedsrisiko, og med op imod 179 regnvejrsdage om året i Danmark, vil de fleste belægninger være våde eller fugtige en betydelig del af tiden. Med en rens og efterfølgende imprægnering sikrer man sig mod algevækst, der kan gøre de fleste belægninger meget glatte.

Fuld effekt med det samme. Imprægneringen tørrer efter 1-6 timer, og har herefter fuld effekt.

Der er ligeledes en økonomisk gevinst ved at imprægnere fliserne. Algevækst og frostsprængninger i fliserne er med til at forkorte belægningens levetid. Udskiftning af hele belægningen er ofte meget dyrt, og derfor er det rigtig fornuftigt at vedligeholde belægningen løbende. Du skal vælge denne behandling, hvis dine fliser skal blive ved med at fremstå som nye år efter år, og fordi at der er en økonomisk gevinst ved at imprægnere.

Bestil uforpligtende tilbud

Dansk Fliserens ApS leverer den bedste kundeservice, hvilket afspejler sig i en lang række positive anmeldelser.

15 års virkningsgaranti

Vi tilbyder op til 15 års garanti på vores flisebehandlinger ved køb af løbende serviceaftale.

Eksperter i fliserensning og imprægnering

I 2018 alene rensede vi mere en 80.000 m2 fliser, og vi ser frem til at rense endnu flere i 2019. Årene har givet os en uvurderlig erfaring, der sammen med den rigtige viden, giver os de bedste forudsætninger for at levere et godt resultat. Alle vores medarbejdere besidder den nødvendige know-how som algebehandlinger og fliserensning kræver. Derfor kan du trygt overlade dine fliser til os!

Det er nemlig rigtig vigtigt, at rens af fliser og algebehandling bliver udført korrekt. Bliver det gjort forkert, kan det ende med at gøre meget mere skade end gavn. Derfor anbefaler vi, at man ikke selv går i gang med algebehandling. Særligt kan det være farligt med højtryksrensere. Det kraftige vandtryk beskadiger overfladen på belægningen, hvilket gør den endnu mere modtagelig for alger.

Algerne vækster og slår rødder i fliserne, og når temperaturen så bevæger sig under frysepunktet, opstår der frostsprængninger. I værste fald kan det få fliserne til at smuldre, og betyde at de skal udskiftes før tid. Vælg et firma, der giver garanti, samt har gode anmeldelser!

15 års garanti

Ved rens og imprægnering af fliser kan vi samtidig tilbyde op til 15 års garanti. Garantiordningen indebærer et årligt garantieftersyn til 1000 kr. inkl. moms op til 100 m2, fra 100-200 m2 koster garantibehandlingen 1250 kr. inkl. moms, og har du 200-300 m2 koster garantibehandlingen 1500 kr. inkl. moms. Det er den bedste måde at sikre dine fliser mod fornyet algevækst, og dermed sørge for, at de står flot, hvert år, de næste mange år. Ved at forlænge levetiden på dine fliser, kan der altså være mange penge at spare i forhold til at skulle ud og investere i en helt ny belægning.

Danmarks bedste service

Hos dansk Fliserens ApS går vi op i at levere den bedste service til vores kunder. Derfor vil du altid møde smilende og høflige medarbejdere, når vi kommer ud til dig. Igennem de seneste år har vi derfor samlet en lang række af udelukkende positive anmeldelser. Du kan se et udsnit af dem ovenfor.

Danmarks gladeste kunder

Når vi påstår at vi har Danmarks gladeste kunder, så er det ikke bare noget vi siger. Vi har nemlig den højeste Trustscore indenfor algebehandling og rens og imprægnering af fliser.

Vores trustscore er på 9,5/10 og er baseret på over 100 anmeldelser fra glade og tilfredse kunder. Det er noget vi er meget stolte af. Vi arbejder hver dag hårdt for at levere den bedste service og et 100% tilfredsstillende resultat til alle vores kunder, og vi glæder os også til at hjælpe dig!

Historien

Det hele startede med Nicolai i 2014, der havde et ønske om at tilbyde prisvenlig rens og imprægnering af fliser med Danmarks bedste service til hele landet. Siden er der kommet flere medarbejdere til, og i 2019 alene har vi renset mere end 80.000 m2 fliser. Vi glæder os til at rense endnu flere fliser og hjælpe endnu flere kunder i 2020.

Priser

Vores priser på rens og imprægnering af fliser er yderst konkurrencedygtige, og starter fra 60 kr. pr. m2. Det dækker både professionel rensning af belægningen og den efterfølgende imprægnering, der beskytter mod fornyet algevækst. Derudover er kørsel i hele landet inkluderet.

Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte belægning, når vi giver et tilbud, da faktorer som antal kvadratmeter og belægningens medtagenhed kan have betydning for den samlede pris. Derfor tilbyder vi også at komme forbi gratis for at lave en opmåling og give et uforpligtende tilbud.

Hvis du har set meget lave priser på rens og imprægnering af fliser hos andre virksomheder kan der være en række årsager til det. Først og fremmest er det ikke alle der oplyser om prisen er inkl. imprægnering. Imprægneringen er essentiel, da algevæksten ellers hurtigt vil vende tilbage, efter belægningen er blevet renset. Derudover er der stor forskel på hvordan behandlingen udføres. Vi benytter os kun af professionelt udstyr, og alle vores ansatte har de nødvendige kompetencer som algebehandling kræver. Et dårligt udført arbejde kan ende med at gøre mere skade end gavn, da overfladen på belægningen kan tage skade. Det kan altså godt betale sig at få behandlet fliserne rigtigt første gang.

Håndværkerfradrag

Når du bestiller rens og imprægnering af fliser, eller en af vores andre ydelser, har du mulighed for at få håndværkerfradrag. Rens af fliser og algebehandling hører nemlig under serviceydelser. Fradraget gælder dog kun arbejdslønnen og ikke materialer, hvilket svarer til ca. 2/3 af den samlede faktura. Der gives fradrag på op til 6.100 kr. pr. person i 2019, og da fradragets værdi er ca. 26%, er der altså mulighed for at spare ca. 1.586 kr. i skat pr person over 18 i husstanden. Du kan læse mere om håndværkerfradraget på skats hjemmeside.

Vi kører i hele landet

Dansk Fliserens ApS udmærker sig ved at dække hele landet, uden kørselstillæg. Det vil sige at uanset hvor du bor i landet kan du få renset dine fliser. Det gør ingen forskel om det er Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Næstved, Odense, Glostrup, Køge, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi vil med glæde rense dine fliser.

Har du brug for andet end fliserens?

Vi udbyder ligeledes en række andre services, blandt andet facaderens og tagrens. Kunne dit tag eller facade også trænge til en kærlig hånd? Ved større opgaver kan vi ofte tilbyde mængderabat. Der er altså god mening i at undersøge, om der er andet vi kan hjælpe med, mens vi er i gang med at rense dine fliser.

Vi udfører gratis prøverens i hele landet. Det gør vi, fordi vi har rigtig stor tiltro til vores behandlinger. På den måde kan du ganske uforpligtende se effekten af vores fliserens inden du beslutter dig. Vi kommer ud forbi og foretager en prøverens på et mindre areal. Derudover laver vi en opmåling, og giver et tilbud på rens og imprægnering af hele arealet. Samtidig har vi mulighed for at tage en snak med dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Alle vores medarbejdere er eksperter indenfor algebehandling, og ser frem til at snakke med dig.

Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller via en af vores bookingformularer, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig

Luk popup Åben popup
  • Skal vi tage en uforpligtende snak?

    Ja tak!