Fliserens

Rens og Imprægnering af Fliser

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen. I første omgang algebehandler vi fliserne, og renser dem mekanisk med vores professionelle udstyr. Derefter nanoimprægnerer vi overfladen på belægningen. Det sikrer, at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest og andet skidt. Samtidig sikrer det, at fliserne holder længere, da imprægneringen binder og beskytter stenen.

Miljøbevist fliserens

Dansk fliserens ApS går op i at levere bæredygtige løsninger. Derfor bruger vi så lidt kemi, som overhovedet muligt og i meget små doseringer. Samtidig gør vi, hvad vi kan for at benytte renseprodukter, som belaster miljøet mindst muligt. Det betyder også, at kemikalierne ikke er sundhedsskadelige for dig og vores medarbejdere.

Brug af private label produkter

Vi har valgt at bruge private label produkter af højeste kvalitet. Disse produkter er sammen med vores fremgangsmåde, testet gennem 15 år. Det betyder, at vi kan stå 100% inde for kvaliteten og holdbarheden. Vi anvender også private label fordi, at vi undgår at bruge penge på fordyrende mellemled og markedsføring. Det er simpelthen det bedste produkt til prisen.

Fordele ved rens og imprægnering af fliser

Med vores imprægnering er det muligt at give fliserne en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende. Fliserne bliver vandafvisende og dermed modstandsdygtig over for snavs, algepest og alger. Udover at beskytte fliserne for Danmarks til tider fugtige vejr, så genopfrisker den også belægningens oprindelig farve en smule.

  • Overfladen bliver vandafvisende så smuds, alger og skidt har sværere ved at sætte sig fast på overfladen.
  • Fliserne bliver ikke glatte, som var de fyldt med alger.
  • Fuld effekt med det samme. Imprægneringen tørrer efter 1-6 timer, og har herefter fuld effekt.

Du skal vælge denne behandling, hvis dine fliser skal blive ved med at fremstå som nye år efter år, og fordi at der er en økonomisk gevinst ved at imprægnere.

Bestil uforpligtende tilbud
5 stjerner på Trustpilot

Dansk Fliserens ApS leverer den bedste kundeservice, hvilket afspejler sig i en lang række positive anmeldelser.

15 års virkningsgaranti

Vi tilbyder op til 15 års garanti på vores flisebehandlinger ved køb af løbende serviceaftale.

Eksperter i fliserens og imprægnering

I 2018 alene rensede vi mere en 80.00 m2 fliser, og vi ser frem til at rense endnu flere i 2019. Årene har givet os en uvurderlig erfaring, der sammen med den rigtige viden, giver os de bedste forudsætninger for at levere et godt resultat. Alle vores medarbejdere besidder den nødvendige know-how som algebehandlinger og fliserensning kræver. Derfor kan du trygt overlade dine fliser til os!

Det er nemlig rigtig vigtigt, at fliserens og algebehandling bliver udført korrekt. Bliver det gjort forkert, kan det ende med at gøre meget mere skade end gavn. Derfor anbefaler vi, at man ikke selv går i gang med algebehandling. Særligt kan det være farligt med højtryksrensere. Det kraftige vandtryk, beskadiger overfladen på belægningen, hvilet gør den endnu mere modtagelig for alger.

Algerne vækster og slår rødder i fliserne, og når temperaturen så bevæger sig under frysepunktet, opstår der frostspringninger. I værste fald kan det få fliserne til at smuldre, og betyde at de skal udskiftes før tid. Vælg et firma, der giver garanti, samt har gode anmeldelser!

15 Års garanti

Får du udført fliserens og imprægnering kan vi samtidig tilbyde op til 15 års garanti. Garantiordningen indebærer et årligt garantieftersyn til 1000 kr. inkl. moms op til 100 m2, fra 100-200 m2 koster garantibehandlingen 1250 kr. inkl. moms, og har du 200-300 m2 koster garantibehandlingen 1500 kr. inkl. moms. Det er den bedste måde at sikre dine fliser mod fornyet algevækst, og dermed sørge for, at de står flot, hvert år, de næste mange år. Ved at forlænge levetiden på dine fliser, kan der altså være mange penge at spare i forhold til at skulle ud og investere i en helt ny belægning.

Anmeldelser

Professionelt arbejde

Professionelt arbejde, og vi er meget tilfredse med resultater. Dansk fliserens kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales

Stor ros til Nicolai og “hans” drenge alle meget serviceminded og venlige. Er super glade for det arbejde de har udført.

Lever op til reklamen

Lever op til reklamen. Danmarks bedste service og et superflot resultat. Og de overholder aftalerne.

Fliserens med Danmarks bedste service

Hos dansk Fliserens går vi op i at levere den bedste service til vores kunder. Derfor vil du altid mødes smilende og høflige medarbejdere når vi kommer ud til dig. Igennem de seneste år har vi derfor samlet en lang række af udelukkende positive anmeldelser. Du kan se et udsnit af dem ovenfor.

Vi kører i hele landet

Dansk Fliserens ApS udmærker sig ved at dække hele landet, uden kørselstillæg. Det vil sige at uanset hvor du bor i landet kan du få renset dine fliser. Det gør ingen forskel om det er Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Næstved, Odense, Glostrup, Køge, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi vil med glæde rense dine fliser.

Har du brug for andet end fliserens?

Dansk Fliserens udbyder andre services end fliserens, blandt andet facaderens og tagrens. Kunne dit tag eller facade også trænge til en kærlig hånd? Ved større opgaver kan vi ofte tilbyde mængderabat. Der er altså god mening i at undersøge, om der er andet vi kan hjælpe med, mens vi er i gang med at rense dine fliser.

Gratis prøverens i hele landet!

Vi udfører gratis prøverens i hele landet. Det gør vi fordi vi har rigtig stor tiltro til vores behandlinger. På den måde kan du ganske uforpligtende se effekten af vores fliserens. Vi kommer ud forbi og foretager en prøverens på et mindre areal. Derudover laver vi en opmåling og giver et tilbud på rens og imprægnering af hele arealet.

Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller via en af vores bookingformularer, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Luk popup Åben popup
  • Skal vi tage en uforpligtende snak?

    Ja tak!