PROFESSIONEL FLISERENS

Gratis prøverens

15 Års garanti

Danmarks gladeste kunder

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen.

I første omgang renser vi fliserne mekanisk derefter algebehandling med vores professionelle udstyr. Derefter nanoimprægnerer vi overfladen på belægningen.

Det sikrer, at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest og andet skidt. Samtidig sikrer det, at fliserne holder længere, da imprægneringen binder og beskytter stenen.

Få et 100% uforpligtende tilbud
og en gratis prøverens!

Hvis du har lagt mærke til mange lave priser på rens og imprægnering af fliser hos andre virksomheder, kan der være en række årsager til det. Først og fremmest er det ikke alle, der oplyser om prisen er inkl. imprægnering. Imprægneringen er essentiel, da algevæksten ellers hurtigt vil vende tilbage, efter belægningen er blevet renset. Derudover er der stor forskel på hvordan behandlingen udføres. Vi benytter os kun af professionelt udstyr, og alle vores ansatte har de nødvendige kompetencer som fliserens kræver.

RENSNING AF FLISER MED MILJØBEVIDST BEHANDLING

Vi går op i at levere bæredygtige løsninger. Derfor bruger vi så lidt kemi, som overhovedet muligt og i meget små doseringer. Samtidig gør vi, hvad vi kan for at benytte renseprodukter, som belaster miljøet mindst muligt. Det betyder også, at kemikalierne ikke er sundhedsskadelige for dig og eller vores medarbejdere. Rensning af fliser og imprægnering, er også med til at forlænge levetiden på belægning, hvilket sparer på ressourcer, og er godt for miljøet.

PRODUKTER AF HØJESTE KVALITET

Vi bruger produkter af højeste kvalitet, når vi tilbyder fliserens. Disse produkter er sammen med vores fremgangsmåde, testet gennem 15 år. Det betyder, at vi kan stå 100% inde for kvaliteten og holdbarheden. Vi køber store mængder hjem ad gangen i store beholdere, så vi undgår, at bruge penge på fordyrende mellemled og markedsføring.

Få et gratis og uforpligtende tilbud
OG en GRATIS prøverens

RENSNING AF FLISER UDENDØRS

Med vores fliserens udendørs med imprægnering er det muligt at give fliserne en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende så de kan klare alle udendørs problemer. Fliserne bliver vandafvisende og dermed modstandsdygtig over for snavs, algepest og alger. Udover at beskytte fliserne for Danmarks til tider fugtige vejr, så genopfrisker den også belægningens oprindelig farve en smule. Nedenfor kan du se en række af de fordele, som du vil opleve.

Fordele ved fliserens med Nano behandling

Med vores fantastiske og unikke nano behandlinger af fliser, bliver overfladen vandafvisende så smuds, alger og skidt har sværere ved at sætte sig fast på overfladen. Efter nanobehandling af fliser vil de fremstå som nye igen, afhængigt af hvor medtaget belægningen er. Imprægneringen beskytter derefter fliserne mod fornyet algevækst. Vil man være sikker på et vedvarende resultat med garanti i op til 15 år, kan man vælge vores garantiordning, der indebærer et årligt garantieftersyn.

Fliserne bliver ikke glatte, som var de fyldt med alger. Våde og glatte fliser kan udgøre en alvorlig sikkerhedsrisiko, og med op imod 179 regnvejrsdage om året i Danmark, vil de fleste belægninger være våde eller fugtige en betydelig del af tiden. Med en rens og efterfølgende imprægnering sikrer man sig mod algevækst, der kan gøre de fleste belægninger meget glatte.

Fuld effekt med det samme. Imprægneringen tørrer efter 1-6 timer, og har herefter fuld effekt.

Der er ligeledes en økonomisk gevinst ved at gøre brug af fliserens og imprægnere fliserne. Algevækst og frostsprængninger i fliserne er med til at forkorte belægningens levetid. Udskiftning af hele belægningen er ofte meget dyrt, og derfor er det rigtig fornuftigt at vedligeholde belægningen løbende. Du skal vælge denne behandling, hvis dine fliser skal blive ved med at fremstå som nye år efter år, og fordi at det både er en økonomisk og miljømæssig gevinst ved at imprægnere.

SÅDAN RENSER VI DINE FLISER

1 – Opmåling og rensning af fliser.

Når du bestiller en rensning af dine fliser, laver vi først en opmåling. Dernæst foretager vi den dybdegående rensning af dine fliser. Flise for flise sørger vi for, at støv, snavs, alger, mos og andet, der måtte genere flisernes æstetiske udtryk, bliver fjernet, så fliserne bliver super flotte. På den måde opnår vi det flotteste udtryk med fliserne på din terrasse, indkørsel mv.

2 – Helligdage der er misset, og rens igen.

Herefter går vi igen gennem fliserne for at tjekke for eventuelle pletter eller andet, der skal fjernes før algebehandlingen kan påføres. Hvis der er pletter eller lignende, skal de renses igen for at fjerne de sidste rester. Er der ingen pletter, fortsætter vi bare med trin tre. 

3 – Klar til skumbehandling.

Når de to første steps er gennemført, er det tid til en skumbehandling. Vi benytter altid godkendte produkter til formålet, der ikke skader andet end det, det har til hensigt. Behandlingen kan bruges på alle slags fliser, og derfor skal du ikke være bekymret for behandlings eftervirkninger. Behandlingen er bedst for flisernes holdbarhed og æstetiske udtryk.

5 – Vi kvalitetstjekker alt vores arbejde og rydder selvfølgelig op.

Så er vi sådan set færdig med fliserensningen af dine fliser. Det betyder dog ikke, at vi er helt færdige med vores arbejde. Før imprægneringen kvalitetstjekker vi naturligvis vores udførelse af arbejdet, for at se om vi skulle have glemt noget. Derudover rydder vi selvfølgelig op efter vores fliserens. 

6 – Så imprægnerer vi området.

I det sjette trin på denne liste imprægnerer vi området. Det gøres igen for at sikre det bedste resultat af fliserensen. Med en imprægneringen langtidssikrer vi holdbarheden af fliserne, og forebygger mod nye, pludselige algeangreb. Derfor er du sikker på at have et flot flisestykke, langt ud i fremtiden. Imprægneringen vil blive foretaget på et senere tidspunkt, da fliserne skal være tørre – Vi tilstræber altid at komme retur indenfor 3-10 hverdage, det er dog vejrafhængigt.

7 – Vi tilbyder god service, og vi tilbyder endda 15 års garanti.

Er du derfor på jagt efter et godt tilbud på fliserens, så er det nu du skal slå til. Vi har i mange år renset fliser for vores kunder med den bedste service, der findes på markedet. Derudover har du også 15 års garanti på vores fliserens mod flisepest og algevækst.

BESTIL UFORPLIGTENDE TILBUD

SPØRGSMÅL TIL FLISERENS OG IMPRÆGNERING

Kan alle få en fliserens?

Ja, stort set alle, der ejer en terrase, indkørsel, have eller lignende fliseoverflader kan få en fliserens her hos Dansk Fliserens. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan du kan få renset fliser.

Hvad er imprægnering af fliser?

En imprægnering af fliserne er en slags overfladebehandling, som vi lægger på fliserne efter den overståede algebehandling. Det forlænger flisernes flotte udtryk og sikrer, at der ikke forekommer nye algeangreb i den nærmest fremtid.

Hvordan forhindrer man flisepest, mos og alger?

Flisepest, mos og alger forekommer oftest i fugtige områder og det er specielt slemt de steder, hvor direkte sollys ikke rammer fliserne. Derfor kan man sørge for at vaske fliserne og behandle dem med forskellige væsker, hvis man vil undgå disse skadelige elementer.

Hvad gør en algebehandling?

En algebehandling, som navnet antyder, behandler fliserne for slemme algeangreb. Midlet bruges efter en rensning af fliserne, så algebehandlingen kan trænge ind i overfladen og fjerne de sidste grønne, sorte og brune alger fra fliserne.

Sviner rensning af fliserne?

Umiddelbart nej. Hvis du får en professionel fliserenser som os til at rense dine fliser, så sviner rensning af fliserne ikke. Vores medarbejdere er instrueret i at rydde op efter sig. Sagen kan dog være en anden, hvis du selv forsøger, og ikke har prøvet det før - så kan det nemlig godt svine en del.

Hvordan holder jeg mine fliser rene årligt?

Ved at behandle dem ordentligt og pleje dem med forskellige væsker og behandlinger. Sørg for at holde uønskede elementer som flisepest, mos og alger væk fra fliserne, da de på sigt vil blive triste at se på, hvis du blot lader stå til.

EKSPERTER I FLISERENSNING OG IMPRÆGNERING

I 2020 alene rensede vi mere en 90.000 m2 fliser, og vi ser frem til at rense endnu flere i de næste år. Årene har givet os en uvurderlig erfaring, der sammen med den rigtige viden, giver os de bedste forudsætninger for at levere et godt resultat. Alle vores medarbejdere besidder den nødvendige know-how som algebehandlinger og fliserensning kræver. Derfor kan du trygt overlade dine fliser til os!

Det er nemlig rigtig vigtigt, at rens af fliser og algebehandling bliver udført korrekt. Bliver det gjort forkert, kan det ende med at gøre meget mere skade end gavn. Derfor anbefaler vi, at man ikke selv går i gang med algebehandling. Særligt kan det være farligt med højtryksrensere. Det kraftige vandtryk beskadiger overfladen på belægningen, hvilket gør den endnu mere modtagelig for alger.

Algerne vækster og slår rødder i fliserne, og når temperaturen så bevæger sig under frysepunktet, opstår der frostsprængninger. I værste fald kan det få fliserne til at smuldre, og betyde at de skal udskiftes før tid. Vælg et firma, der giver garanti, samt har gode anmeldelser!

SERVICEFRADRAG

Når du bestiller rens og imprægnering af fliser, eller en af vores andre ydelser, har du mulighed for at få servicefradrag. Rens af fliser og algebehandling hører nemlig under serviceydelser. Fradraget gælder dog kun arbejdslønnen og ikke materialer, hvilket svarer til ca. 2/3 af den samlede faktura. Der gives fradrag på op til 6.400 kr. pr. person i 2022, og da fradragets værdi er ca. 26%, er der altså mulighed for at spare ca. 1.586 kr. i skat pr person over 18 i husstanden. Du kan læse mere om håndværkerfradraget på skats hjemmeside.

15 ÅRS FLISERENS

Ved rens og imprægnering af fliser kan vi samtidig tilbyde op til 15 års garanti. Garantiordningen indebærer et årligt garantieftersyn til 1000 kr. inkl. moms op til 100 m2, fra 100-200 m2 koster garantibehandlingen 1250 kr. inkl. moms, og har du 200-300 m2 koster garantibehandlingen 1500 kr. inkl. moms. Det er den bedste måde at sikre dine fliser mod fornyet algevækst, og dermed sørge for, at de står flot, hvert år, de næste mange år. Ved at forlænge levetiden på dine fliser, kan der altså være mange penge at spare i forhold til at skulle ud og investere i en helt ny belægning.

HVORFOR RAMMES FLISER AF ALGER OG FLISEPEST?

Der er rigtig mange der spørger os, hvorfor deres fliser er ramt af alger og flisepest. Det kan undre mange, at der kan være stor forskel på, hvor slemt forskellige belægninger bliver ramt. Den vigtigste faktor er vand, da algerne gror bedst i et fugtigt miljø.

Det betyder at overdækkede terrasser, som typisk ikke bliver lige så våde, er mindre udsat for algevækst. Derudover spiller sol og skygge også en stor rolle. En terrasse i solen tørrer hurtigere efter et regnvejr, og det har betydning for algevæksten. Der er også forholdsvis stor forskel på, hvor meget det regner i forskellige områder i Danmark. Bornholm oplever de færreste regnvejrsdage om året, mens det centrale Jylland er hårdest ramt.

Flere regnvejrsdage giver øget algevækst. Derudover har skov og søer i lokalområdet også betydning for algevæksten. Det bidrager til øget luftfugtighed, og giver igen rigtig gode vilkår for algevækst. I Danmark har vi i forvejen en relativ høj luftfugtighed, og det er en af grundende til at Danske boligejere, generelt har problemer med algevækst og flisepest.

fliser-før-efter
fliser
Dansk Fliserens ApS renser fliser på Tirsbæk Gods

HAR DU BRUG FOR ANDET END FLISERENS?

Vi udbyder ligeledes en række andre services, blandt andet facaderens og tagrens. Kunne dit tag eller facade også trænge til en kærlig hånd? Ved større opgaver kan vi ofte tilbyde mængderabat. Der er altså god mening i at undersøge, om der er andet vi kan hjælpe med, mens vi er i gang med at rense dine fliser.

GRATIS PRØVERENS

Vi udfører gratis prøverens i hele landet. Det gør vi, fordi vi har rigtig stor tiltro til vores behandlinger. På den måde kan du ganske uforpligtende se effekten af vores fliserens inden du beslutter dig. Vi kommer ud forbi og foretager en prøverens på et mindre areal. Derudover laver vi en opmåling, og giver et tilbud på rens og imprægnering af hele arealet. Samtidig har vi mulighed for at tage en snak med dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Alle vores medarbejdere er eksperter indenfor algebehandling, og ser frem til at snakke med dig.

Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller via en af vores bookingformularer, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig