Fliseimprægnering

Imprægnering

Dansk Fliserens ApS tilbyder imprægnering af dine fliser. Imprægneringen ligger sig som en usynlig hinde på belægningen, og beskytter mod vand og fugt. Det sikrer at der ikke opstår fornyet algevækst, og at dine fliser fremstår pæne, langt ud i fremtiden. Derudover forlænger det også flisernes levetid. I vintermånederne kan vand der trænger ned i fliserne frostspringe, og i værste fald får det belægningen til at smuldre. Der er altså god mening i at investere i imprægnering af dine fliser.

15 års garanti

Ved at få dine fliser imprægneret kan du samtidig opnå 15 års garanti. Garantiordningen indebærer et årligt garantieftersyn fra 1.000 kr. inkl. moms. På den måde sikrer du dig, at der ikke opstår algevækst nu og mange år ud i fremtiden.

Brug af private label produkter

Vi bruger private label produkter af højeste kvalitet. Disse produkter er sammen med vores fremgangsmåde, testet gennem 15 år. På den måde sikrer vi at at produkterne lever op til vores høje kvalitetsstandard, samtidig med at priserne holdes konkurrencedygtige.

Imprægnering af nye fliser

Der er rigtig god mening i at imprægnere dine fliser fra start af. Først og fremmest vil fliserne fremstå som nye år efter år. Derudover er der en økonomisk gevinst ved at imprægnere dem fra start af. Det er nemlig bevist, at fliser med imprægnering holder betydeligt længere. Derudover er det også værd at overveje følgende:

  • Overfladen bliver vandafvisende så smuds, alger og skidt har sværere ved at sætte sig fast på overfladen.
  • Fliserne bliver ikke glatte,  som var de fyldt med alger.
  • Fuld effekt med det samme. Imprægneringen tørrer efter 1-6 timer, og har herefter fuld effekt.
  • Ingen rens før imprægnering, betyder at vi kan tilbyde denne behandling til lavere pris.
  • Beskytter og binder stenen

Miljøbevist imprægnering

Hos Dansk Fliserens går vi op i miljøet. Derfor er vores behandlinger skånsomme, og vi forsøger at belaste miljøet så lidt som muligt. Det betyder blandt andet at vi bruger renseprodukter med meget få kemikalier. Derudover forsøger vi, ved de behandlinger hvor det er muligt, at genanvende vandet.

5 stjerner på Trustpilot

Vi har samlet en lang række 5 stjernede anmeldelser på både Trustpilot og Facebook.

15 års virkningsgaranti

Med en serviceaftale opnår du 15 års garanti på dine fliser.

Bestil udforpligtende tilbud
    Ved tilmelding gives der samtykke til at vi må kontakte dig