Fliserensning

Fliserensning

Dansk Fliserens udbyder fliserensning, i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Er dine fliser ramt af flisepest, alger, mos og lignende? Det kan være uskønt at se på og meget svært at slippe af med. Heldigvis er vi eksperter i fliserensning, og vil med glæde hjælpe dig!

Hos Dansk Fliserens ApS har vi opbygget en solid erfaring efter at have renset mere end 100.000 m2. Vores fremgangsmåde er gennemtestet, og vi kan stå 100% inde for vores arbejde, hver gang. Derudover har vi altid kunden i fokus, og leverer Danmarks bedste kundeservice. Det har blandt andet resulteret i hundredevis af tilfredse kunder, og den højeste TrustPilot score i branchen. Det er vi meget stolte af!

Vil du se effekten af en fliserensning inden du beslutter dig? Med en gratis prøverens har du mulighed for netop det. Udfyld formularen nedenfor eller kontakt os på tlf 50 51 51 57, og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!