Tagrens Tilbud

Dansk Fliserens ApS er din lokale, men landets nationale leverandør af algebehandling. Virksomheden blev etableret i 2014 af Nicolai, med udgangspunkt i at der manglede en udbyder på markedet, der kunne tilbyde prisvenlig algebehandling med samme høje kvalitet og den bedste service. I dag har vi 8 biler i gang, og har gennem et utal af opgaver, opbygget en solid erfaring. Selvom der er sket rigtig meget siden vi startede, er udgangspunktet stadig det samme. Vi tilbyder prisvenlig algebehandling med høj kvalitet og Danmarks bedste service.

Fremgangsmetode

Forberedelse: Vi ser gerne at havemøbler, krukker, biler etc.  er fjernet, så vi har fri adgang til at sprøjte taget fra jorden.

Del 1: Rensning samt desinficering af fliser. Vores fliserenser renser fliserne grundigt, og får samtidig renset 80% af ukrudt og mos mellem fliserne væk. Herefter skyller han alt af, og efterlader alt som før. Dog er der kalk i vandet, og en efterfølgende vinduespudsning må påregnes. Som det sidste desinficeres fliserne, og overfladen er nu klar til imprægnering, når arealet er tørt.

Del 2: Imprægnering og kvalitetskontrol. Så snart vejret og logistikken tillader det, kommer vi og imprægnerer, typisk indenfor 1-7 dage.

Del 3: Evt. udfejning af sand. Hvis der er behov for det, kan vi hjælpe med at købe sand, og leverer det i forbindelse med imprægnering.

Tagrens2
DCIM100MEDIADJI_0070.JPG
fJaaXBYrITkwdfB0aGMcrhoJRekAzwyefoKZ8A9mm3Y
Tagrens udført af Dansk Fliserens

Neutralon

Hos Dansk Fliserens ApS bruger vi Neutralon til tagrens. Det er det eneste danskproducerede algemiddel, som er godkendt af Miljøstyrelsen og lovligt til at fjerne alger med. Derudover har det en dokumenteret virkning baseret på undersøgelser lavet af Institut for Agroøkologi, som vurderer at produktet er i stand til at fjerne algevækst effektivt. Neutralon er ligeledes biologisk nedbrydeligt, hvilket betyder det ikke har nogen uønsket påvirkning af grundvandet. Produktet indeholder ligeledes ikke pelargonsyre og er PH-neutralt. Det betyder, at det ikke skaber misfarvninger på overflader som fx zinktagrender. Du kan altså trygt og med god samvittighed få renset dit tag.

Vi har Danmarks gladeste kunder

Hos Dansk Fliserens ApS har vi Danmarks gladeste kunder. Det er ikke bare noget vi siger. Vi har også de bedste anmeldelser på Trustpilot indenfor fliserens og algebehandling. Derudover har vi modtaget en lang række udelukkende positive anmeldelser på Facebook og Anmeld Håndværker. Det er et resultat af mange års hårdt arbejde, med fokus på vores kunder, og et ønske om at gøre noget ekstraordinært for dem. Fx leverede vi sidste år et juletræ helt gratis til alle vores faste kunder, som tak for et godt samarbejde.

Du skal vælge Dansk Fliserens, fordi vi er Danmarks billigste seriøse leverandør af algebehandling. Vi prismatcher alle seriøse virksomheder med mere end 2 års erfaring. Samtidig kan du i kraft af vores mange positive anmeldelser og vores store erfaring være sikker på at kvaliteten er helt i top.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Dansk Fliserens ApS leverer den bedste kundeservice, hvilket afspejler sig i en lang række positive anmeldelser.

15 års virkningsgaranti

Vi tilbyder op til 15 års garanti på vores flisebehandlinger ved køb af løbende serviceaftale.