Fliserens i Vejle

Tilbud på fliserens i Vejle

Mangler du fliserens i Vejle? Det kan vi hjælpe med! Dansk Fliserens ApS har stor erfaring med rens og imprægnering af fliser, og kan tilbyde et uforpligtende tilbud og en gratis prøverens.

Men en fliserens og efterfølgende imprægnering bliver fliserne næsten som nye igen. Den efterfølgende imprægnering beskytter mod fornyet algevækst. Fliserne er nemlig ekstra sårbare efter de er blevet renset, og det er derfor vigtigt bedst muligt at beskytte dem. Mange forsøger med gør-det-selv fliserens løsninger. Desværre oplever vi at algevækst og flisepest lynhurtigt kommer igen, hvis ikke der efterfølgende bliver imprægneret.

Vores udstyr er af højeste kvalitet for at sikre det bedst mulige resultat. Det giver en både effektiv og skånsom behandling af belægningen. Derudover er alle vores renseprodukter private-label, og testet gennem mange år. Det betyder at vi kan stå 100% inde for vores arbejde.

Er du klar til at bestille et uforpligtende tilbud og en prøverens? Kontakt os på tlf. 50 51 51 57 eller udfyld bookingformularen her på siden.

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.








    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.








      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!