Fliserens i Herning

Tilbud på fliserens i Herning

Dansk Fliserens tilbyder rens og imprægnering af fliser i Herning og omegn. Trænger dine fliser til en kærlig hånd? Så er Dansk Fliserens ApS klar til at hjælpe!

Med over 70.000 m2 fliser renset i 2018 har vi opbygget en solid erfaring, og du kan derfor trygt overlade din opgave til os. Derudover er vores udstyr af højeste kvalitet. For os er kvalitet og service nøgleord, og vi går altid meget langt for kunden. Derfor har vi også de bedste anmeldelser i branchen på både Trustpilot og Facebook. Vi arbejder hver dag for at have Danmarks gladeste kunder.

Når du bestiller en fliserens hos os, laver vi i første omgang en prøverens og et uforpligtende tilbud. Derefter udfører vi behandlingen , og efterfølgende imprægnerer vi fliserne, så de er beskyttet langt ud i fremtiden. Er du klar til at bestille? Kontakt os på tlf 50 51 51 57 eller via bookingformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
    Det er 100% uforpligtende at indhente tilbud, og dine oplysninger behandles fortroligt.
      Kontakt os på tlf 50 51 51 57, eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!